Početna » SA BRENOM POD RUKU I PRAVAC KOKTELI, VEČERE I GLAMUR! Fotkama bodu oči – ko je devojka od koje se pevačica NE ODVAJA?!

SA BRENOM POD RUKU I PRAVAC KOKTELI, VEČERE I GLAMUR! Fotkama bodu oči – ko je devojka od koje se pevačica NE ODVAJA?!

by admin

Lepa Brena i Iva Banićević se ne odvajaju, a svi se pitaju ko je devojka koja na mrežama privlači veliku pažnju.

 KomboBox - 2 Slike.jpg
Izvor: Instagram/ivabanicevic

Samo jedan pogled na profil Ive Banićević na Instagramu dovoljan je da vidite koliko obožava Lepu Brenu. Čini se, i pevačica nju. Svaka druga fotografija pokazuje njihove zajedničke trenutke – uživaju u večerama, koktelima i poziraju u glamuroznim izdanjima. Bile su u Zagrebu, Majamiju, Štutgartu, a svi se pitaju ko je ova devojka i zašto su Brena i ona toliko nerazdvojne.

Iva Banićević je takođe pevačica, a trenutno nastupa u bendu Lepe Brene. Bila je prateći vokal mnogim velikim muzičarima sa naših prostora. Učestvovala je na Evroviziji, nastupala je sa grupom Balkanika i sa pevačicom Aleksandrom Radović. Inače, Iva je unuka glumca Petra Banićevića. Igrao je u dvadesetak filmova i više od 50 televizijskih drama i serija, a znamo ga kao doktora Vulovića iz “Srećnih ljudi”.

“On je bio moj ulaz u umetnost. Zajedno smo, iako sam bila relativno mala, gledali balet dosta pojačanog zvuka, netremice… Pravio je predstave ni od čega. Imao je za mene strpljenje i blagost, pričao mi je priče, čitao knjige… Imali smo naš svet, koji sam tako volela. Bio je topao, pun ljubavi, obožavao me je i to sam mogla da primetim u svakoj njegovoj reči, gestu i osmehu”, govorila je za medije Iva.

Očekivano, Iva samo reči hvale za Lepu Brenu.

“Zaista je veliki profesionalac. Ujedno, ona je snažna, duhovita i topla osoba. Uživam radeći sa njom”, rekla je Iva jednom prilikom. Inače, ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, a njene fotke broje stotine lajkova. Pogledajte kako se Brena i Iva druže:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)

Slični članci

Ostavite komentar