Početna » ŠEMSA SULJAKOVIĆ PALA S BINE: Skočila u publiku i udarila glavu – isplivao snimak s nastupa!

ŠEMSA SULJAKOVIĆ PALA S BINE: Skočila u publiku i udarila glavu – isplivao snimak s nastupa!

by admin

Pevačica Šemsa Suljaković je stajala blizu ivice zbog čega je morala da skoči

 Šemsa Suljaković pala s bine
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Na Internetu je osvanuo snimak pevačice Šemse Suljaković koja je skočila s bine i pri padu udarila glavom o ivicu bine.

Iako je na društvenim mrežama gde je osvanuo snimak objašnjeno da je Šemsa skočila s bine kako bi pevala s publikom, u komentarima se tvrdi i da se previše približila ivici s bine i da je skočila kako ne bi pala.

Tom prilikom je završila na podu i iz sve snage udarila glavom o binu. Pogledajte:

Pevačica se sada oglasila i progovorila o nemilom događaju i otkrila kako se oseća.

“Stejdž je mali, a oivičen nekom minijaturnom ukrasnom ogradicom. Nisam obraćala pažnju, zapravo je nisam ni videla. Dok sam pevala, da bih bila bliže publici, zakačila sam za ogradicu. Plašeći se pada na lice, skočila sam uvis i pala na stražnjicu, a onda sve okrenula na šalu i tako nastavila pevanje sa prvim padom u mojoj karijeri. Prključila sam se i ja grupi estradnih ‘padavičara’.’ Nije to neka visina, ali ‘prizmeljenje’ je bilo bezbolno. Tek sad osetim bol u plećki i stražnjem delu kičme, stavljala sam led, već sutra putujem dalje, biće to sve dobro uz božiju pomoć .Hvala na brizi svima i onima koji su na brzinu sve stavili na društvene zidove, nek su zdravi i veseli kao što su bili dok sam nastupala”, rekla je Šemsa za Express.ba.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar