Početna » SIN JE ŠOKIRAO, POČELA DA PLAČE U EMISIJI: Zlata Petrović ronila suze zbog Jovana – evo šta je rekao

SIN JE ŠOKIRAO, POČELA DA PLAČE U EMISIJI: Zlata Petrović ronila suze zbog Jovana – evo šta je rekao

by admin

Zlata Petrović se rasplakala u emisiji zbog sina

 Zlata Petrović plače u emisiji
Izvor: TV Pink / screenshot

Pevačica Zlata Petrović gostovala je u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji, kada se u program uključio njen sin Jovan Pejić. On je u uključenju otkrio koliko mu znači njegova majka, zbog čega se pevačica u jednom trenutku rasplakala.

“Ona je žena, majka, kraljica. Čak i kada nešto u životu pogrešim ona me izvede na pravi put. Smatram da je ona stvarno emotivna majka i voleo bih da imam takvu ženu sutra, da nauči moje dete sve ono što je moja majka mene”, rekao je Jovan.

Reči su bile toliko dirljive da se Zlata slomila i briznula u plač. “Trenutno još nisam našao devojku koja bi pre svega mogla da pokrije te neke moje kriterijume. Moja majka je jedna stvarno jaka žena, a mi muškarci se plašimo malo tih jakih žena. Ona se jako namučila u životu, pa izbog nas. Stvarno je lav od čoveka. Ona zna da bude temperamentna, mada to je ta emocija. Ko nije temperamentnan nema te emocije u sebi”, rekao je Jovan, pa se osvrnuo na odnos njegove majke i oca, ali i odnos sa bratom.

“Otac i majka stvarno dobro komuniciraju i druže se. Ona bi za njega dala poslednju kap krvi kao što bi i on za nju. Isto i sa Hasanom, to je otac Mikija, on ima stvarno najbolju dušu. Ne daj Bože da se nekome nešto desi on bi prvi doleteo. Sa Mikijem imam perfektan odnos i to je zbog naše majke. Hteo bih mojoj majci da poručim da je najviše volim na svetu”.

07:38

ZLATA SE SLOMILA PRED KAMERAMA KURIRA: Suze samo liju! Mlađi sin napravio veliko iznenađenje NIKO NIJE OSTAO RAVNODUŠAN
Izvor: Kurir televizija

Izvor: Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar