Početna » SLAĐANA MILOŠEVIĆ SLOMILA OBE RUKE: Rok ikona nedeljama u gipsu, otkiveno kako je došlo do teške nezgode!

SLAĐANA MILOŠEVIĆ SLOMILA OBE RUKE: Rok ikona nedeljama u gipsu, otkiveno kako je došlo do teške nezgode!

by admin

Slađana Milošević je doživela tešku nezgodu i zadobila povrede, pa je pevačicu čekao jako dug i bolan oporavak.

 Slađana Milošević slomila obe ruke Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Muzička ikona nekadašnje Jugoslavije i “princeza” rokenrola, Slađana Milošević, doživela je nedavno nezgodu i slomila obe ruke, kada se prilikom izlaska iz zgrade na Novom Beogradu u kojoj živi saplela o kanap na ulaznim vratima i pala.

Slađana, a ni ostali stanari zgrade u kojoj stanuje, nisu znali da je jedan njihov komšija vezao kanap kod ulaznih stepenica, nije se nadala tome i zato nije obratila pažnju kada je tuda prolazila. Međutim, čim je zakoračila da siđe, odmah se saplela i pala! Stepenice su vrlo strme i svuda je beton, tako da nije čudno što je zadobila prelom obe ruke”, ispričao je za Kurir izvor koji je rekao i da je Slađana morala da nosi gips nekoliko nedelja.

Oporavak je bio jako dug i bolan, nije još uvek sve prošlo, ali sada je bolje nego što je bilo. Slađana se hrabro nosi s tim i kroz sve je sama prolazila. Skoro sedam nedelja je nosila gips, ali nedavno su joj ga lekari skinuli i sad može postepeno da se vraća normalnom životu“, naveo je sagovornik. Rok zvezda nije odgovarala na pozive, kao ni članovi njenog PR tima.

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Slađana Milošević je sličnu nezgodu doživela i 2014. godine, kada je takođe zadobila teže povrede.

“Slađana je noćas doživela težak pad, u kojem joj je povređeno celo telo, posebno grudna kost, zglobovi, šaka, a nagnječeni su i unutrašnji organi. Ugruvana i u modricama, s rođenim bratom se javila najbližoj bolnici”, saopšteno je tada iz njenog menadžmenta.

Slični članci

Ostavite komentar