Početna » ANĐELKA PRPIĆ UHVAĆENA U 5. MESECU TRUDNOĆE! Dok je Srbija razapinje, evo S KIM glumica šeta i kako izgleda! (FOTO)

ANĐELKA PRPIĆ UHVAĆENA U 5. MESECU TRUDNOĆE! Dok je Srbija razapinje, evo S KIM glumica šeta i kako izgleda! (FOTO)

by admin

Anđelka Prpić je u petom mesecu trudnoće i Srbija bruji o njenoj vezi, budući da se radi o najboljem prijatelju i kumu njenog bivšeg muža.

 GetOriginalImageById.jpg Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Glumica Anđelka Prpić je već nekoliko dana tema broj jedan na društvenim mrežama, gde redovno komentarišu i osuđuju ono što joj se desilo nakon razvoda. Uplovila je u vezu i zatrudnela s najboljim prijateljem svog bivšeg muža Darija Prpića, od kojeg se razvela pre dve godine, a da stvar bude još interesantnija za javnost – bio im je venčani kum.

Anđelka Prpić i njen novi partner se ovim povodom nisu oglašavali za medije, pa su ostavili prostora za razna nagađanja, ali zna se da je Marko raskinuo jedanaestogodišnju vezu zbog glumice, a trebalo čak i da mu Prpić bude kum na venčanju. Ono što nije nagađanje je izjava bivšeg Anđelkinog muža u kojoj je rekao da “nema ništa protiv da Marko uzme njegovo prezime“.

Anđelka je u petom mesecu trudnoće, a ekipe “Paparaco lova” uspele su da uhvate glumicu dok je šetala psa u blizini zgrade u kojoj stanuje. Bila je u kaputu, ali se stomak jasno već vidi. Osim šetnje sa psom, Anđelku su kamere pre godinu i po dana snimile u zagrljaju muškarca, koji se tada ponašao kao pravi džentlmen prema njoj. Da li je u pitanju ova veza, zaključite… 

Anđelka je u oktobru proslavila 38. rođendan s prijateljima, ali i sa novim dečkom, a na fotografiji se već da zaključiti da je među njima postojalo nešto više.

Slični članci

Ostavite komentar