Početna » DALILA ZAVRŠILA ONO ŠTO JE S DEJANOM NAJVIŠE ŽELELA! Stopirala razvod, zaposlila se, a sad se HVALI da i ovo može SAMA!

DALILA ZAVRŠILA ONO ŠTO JE S DEJANOM NAJVIŠE ŽELELA! Stopirala razvod, zaposlila se, a sad se HVALI da i ovo može SAMA!

by admin

Dejan i Dalila Dragojević su definitivno u Zadruzi najviše pričali o jednoj stvari, i pre i posle razvoda, a sad je i to sama obavila.

 Dalila Dragojević završila ogradu u Šepku Izvor: Instagram/dalila_dragojevic_official

Dok je njen bivši muž Dejan Dragojević u žiži interesovanja zbog nove devojke Tamare Galijano, Dalila Dragojević se bacila na sređivanje onoga što je započela dok je bila u braku. Iako su imali zajedničke planove, Dalila je posle prevare i razvoda sama krenula u akciju, pa je konačno završila čuvenu ogradu u kojoj je bivši par toliko pričao u Zadruzi.

Dalila se pohvalila da je sama uspela da završi ono što su zajedno planirali, a na svom Jutjub kanalu je objavila snimak na kojem je pokazala da je konačno postavljena i klizna kapija. Ograda je duga dva metra, a Dalila je pokazala kako sve izgleda sada.

“Novi radovi su u toku, u dvorištu smo porušili WC, sipali smo zemlju, a sada se postavljaju ulazna vrata i klizna kapija”, objasnila je u videu, a pogledajte kako sada izgleda dvorište kuće u kojoj je živela s Dejanom Dragojevićem, od kojeg se još uvek nije zvanično razvela i novo ročište zakazano je za 14. februar.

Dalila je nedavno postala televizijska voditeljka, a takođe je promenila imidž, pa više nije plavuša, već brineta. Prezime možda ne želi da menja, ali s kosom će sigurno još eksperimenisati. Pogledajte kako joj stoji!

MONDO

Slični članci

Ostavite komentar