Početna » ŠLICEVI DO PREPONA, ONA SE UVIJA ISPRED OGLEDALA! Anu nazivaju najzgodnijom srpskom političarkom, pokazala i ZAŠTO!

ŠLICEVI DO PREPONA, ONA SE UVIJA ISPRED OGLEDALA! Anu nazivaju najzgodnijom srpskom političarkom, pokazala i ZAŠTO!

by admin

Ana Grozdanović usijala mreže novim snimkom, đuskala u miniću i raspametila svoje pratioce.

 Ana Grozdanović đuska u miniću
Izvor: Instagram/anagrozdanovicc

Ana Grozdanović, aktivistkinja Socijalističke partije Srbije (SPS) iz Niša, vrlo je popularna i aktivna na društvenim mrežama na kojima je veliku pažnju privukla svojim atraktivnim izgledom.

Vrlo brzo dobila je titulu najzgodnije srpske poliičarke koju ponosno nosi i dokazuje iz dana u dan. Nakon što je otkrila da je emotivno slobodna i da u skorije vreme ne planira da menja svoj status, Ana je nedavno pokazala i kako je dekorisala svoj raskošni dom, a sada i zapalila mreže snimkom u kojem je plesala ispred ogledala.

Ipak, o njenoj novoj odevnoj kombinaciji ne prestaje da se priča! Na sebi je imala crnu košulju i ultra kratku šljokiavu suknju koja je privukla posebnu pažnju. Srebrna suknja sa belim motivima istakla je Aninu liniju, dok su šlicevi do maltene prepona otkrili njene duge noge. Komplimentima se nije nazirao kraj, a nema sumnje da je uživala čitajući svaki od njih.

Pogledajte je:

00:13

Ana Grozdanović
Izvor: Instagaram/anagrozdanovicc

Izvor: Instagaram/anagrozdanovicc

Ovako izgleda Anin dom:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar