Početna » U 2022. GODINI DOBIO PETORO DECE! Voditelj ih ukupno ima DVANAESTORO – Na pitanje kada će prestati da ih pravi ŠOKIRAO!

U 2022. GODINI DOBIO PETORO DECE! Voditelj ih ukupno ima DVANAESTORO – Na pitanje kada će prestati da ih pravi ŠOKIRAO!

by admin

Popularni voditelj i komičar postao je dvanaesti put oca, a samo u 2022. godini je dobio petoro dece.

 Nik Kenon ima dvanaestoro dece
Izvor: YouTube/screenshot/Entartainment Tonight

Nik Kenon oborio je sve rekorde kada mu se krajem 2022. godine rodilo 12. dete, a tokom 2021. godine doživeo je nažalost veliku tragediju kada mu je preminuo sin koji je imao samo pet meseci. Bivši suprug Maraje Keri, praktikuje poliamoriju, odnosno održavanjem veza s više partnerki kojima to međusobno ne smeta. Pevačica koja je sa Nikom bila u braku od 2008. do 2016. godine i sa njim ima blizance, jednom priliko je istakla da nije u toku sa njegovim potomstvom kao i da ne može da zapamti imena svim majki i dece.

Kenon je sada gostovao u emisiji kod Andersona Kupera i Endija Koena gde je progovorio o svojim daljim planovima – “Koji je tvoj plan? Kakav je tvoj konačni plan po pitanju dece? Ideš dalje ili postoji broj? Želiš li da dođeš do broja 20? Kuda ideš sa ovim?”, pitao ga je Koen.

Jasno je da nemam plan“, odgovorio je glumac, na šta ga je voditelj upitao: “Vazektomija? To je ono što želiš da uradiš?

Moje telo, moj izbor“, jednostavno je rekao glumac. Koen je zamolio Kenona i da posavetuje očeve, a slavni glumac je poručio da je jedino važno da sve rade iz ljubavi.

Osim dece sa Marajom, Nik je sina Zena dobio sa Alisom Skot, sa Britani Bel ima ćerku neobičnog imena Moćna kraljica kao i sina Goldena Kenona. Veza sa Ebi De La Ros donela mu je i Zajona i Ziliona Kenona, a 2022. godine su objavili da čekaju treće dete. Sa Bri Tijesi spaja ga ćerkica čije ime na sprskom jeziku znači Legendarna ljubav, a ćerku Oniks Ajs Kol Kenon dobio je sa LaNišom Kol.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar