Početna » VODILA SAM LJUBAV NA PARKINGU USRED DANA: Pevačica priznala – “Nije bilo nikoga, samo sam zaskočila”

VODILA SAM LJUBAV NA PARKINGU USRED DANA: Pevačica priznala – “Nije bilo nikoga, samo sam zaskočila”

by admin

Pevačica Zlata Petrović bez blama prepričava susret s bivšim dečkom

 zlata petrović1.JPG
Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Pevačica Zlata Petrović, koja se nikada nije libila da otkrije detalje svoje intime i priznala da je imala nekoliko veza sa muškarcima koji su oženjeni i bila ljubavnica, otkrila je i da je vodila  ljubav u kolima usred dana.

“Pošto su me svi osuđivali zbog šema sa zauzetim muškarcima o kojima sam ranije pričala, ne smem više da lajem na tu temu, ali opet je svima zanimljiva ta moja strana. Imala sam veza i veza kada sam bila mlada, a kad se već priča o se*su, bolje da ga ima nego da ga nema“, rekla je Zlata i otkrila šta je jednom uradila s momkom s kojim je davno bila u vezi.

“Nisam ja previše eksperimentisala, ja sam za krevet, ali desilo mi se da sam imala se*s usred bela dana. To je bilo na jednom parkingu, s mojim tadašnjim partnerom, na putu pored šume, sokače takoreći, slepa ulica. Skinula sam se i zaskočila ga. Niko nije mogao da nas vidi, zato smo se i opustili. Pritom je kratko trajalo, pa se nisam plašila“, rekla je Zlata za Republiku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar