Početna » ZAVODIO RED NA “FARMI”, A OVAKO DAMAS IZGLEDA! Sećate li se Proke? Bio glavni u rijalitiju, pa se POVUKAO! (FOTO)

ZAVODIO RED NA “FARMI”, A OVAKO DAMAS IZGLEDA! Sećate li se Proke? Bio glavni u rijalitiju, pa se POVUKAO! (FOTO)

by admin

Ovako danas izgleda Dragan mladenović, čuveni Proka koji je bio glavni u rijalitiju “Farma”.

 Screenshot from 2023-01-30 11-40-11.jpg
Izvor: YouTube/ Stanwan Mahid/printscreen

Farma” je jedan od velikih i najgledanijih rijaliti projekata koji je pomno pratila čitava Srbija, a u njemu su ponikle i mnoge današnje zvezde programa ovog tipa.

Pored Stanije Dobrojević, Zorice Marković, Nenada Aleksića Ša, Gagija Đogija, Kristijana Golubovića i drugih imena koja su kasnije ispraćena i kroz Zadrugu, u Farmi su učestvovali i Topalko, Katarina Živković, Nigor, Cakana, Viktorija, Bebi Dol, Maja Nikolić, Gabrijela Pejčev i drugi živeli su mesecima u seoskim uslovima iz 19. veka.

Dok je trajao rijaliti učesnici su imali zadatak da održavaju kompletno imanje u Lisoviću, a svakodnevno ih je kontrolisao Dragan Mladenović, poznatiji kao Proka. Nakon karijere u rijalitiju povukao se iz javnog sveta i posvetio se privatnom biznisu i proizvodnji rakije. Proku smo iali prilike da vidimo upravo na profilu njegovog brenda, a ovako on danas izgleda:

Pogledajte i kako danas izgleda imanje na kojem se snimao rijaliti:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar