Početna » ŽESTOKO SPUSTIO BIVŠU I OTKRIO ŠTA JE NOVOJ DEVOJCI POKLONIO! Dejan Dragojević priznao kako se oseća i gde čeka 2023.

ŽESTOKO SPUSTIO BIVŠU I OTKRIO ŠTA JE NOVOJ DEVOJCI POKLONIO! Dejan Dragojević priznao kako se oseća i gde čeka 2023.

by admin

Dejan Dragojević je na kraju 2022. uplovio u novu vezu, nakon što je preživeo ljubavne brodolome tokom iste, ali se i oporavio.

 Dejan Dragojević spustio Aleksandru Nikolić
Izvor: Youtube/Dejan Dragojevic

Nakon što je otkrio detalje o novoj devojci i demantovao vezu s voditeljkom, Dejan Dragojević je otkrio da je ponosan na godinu koja je na izmaku, iako mu se svašta izdešavalo. Otkrio je s kim će dočekati 2023. i šta će sebi poželeti u narednoj godini od koje nas deli još nekoliko sati.

“Ne volim da kažem da imam fanove, smatram da imam ljude koji me cene i poštuju, a njima bih poželeo isto što i sebi. Želim svima da se prvenstveno posvete sebi, da budu zdravi, uspešni, srećni i da sve što požele i urade. Ne odustajte nikada, sanjajte svoje snove“, poručio je, pa otkrio gde je za doček: “Odlučio sam da posetim Crnu Goru, večeras ću biti u Budvi, a repriza će biti u Srbiji”.

Dragojević je spremio poklon i za novu devojku, ali i za porodicu s kojom je obnovio odnose: “Svi su dobili šta treba! Devojka je dobila loto premiju – mene, a moja majka Biljana najboljeg sina – mog brata Davida koji mi je u svemu pomogao, ne samo u treninzima, već oko mog kompletnog stanja. Srećan sam, ispunjen i ne treba mi ništa više“.

Na pitanje o bivšoj devojci Aleksandri Nikolić koja se ne odvaja od Filipa Cara zbog kojeg ga je i ostavila, imao je kratak odgovor: “Ne zanimaju me rijaliti likovi!“.

(MONDO/Informer.rs)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar