Početna » ŽIVE NA CRTU, ALI VAŽNO JE DA SU U BEOGRADU: Muzičar osuo paljbu po pevačima – Uzmu stan pod kiriju i oblače se na recku

ŽIVE NA CRTU, ALI VAŽNO JE DA SU U BEOGRADU: Muzičar osuo paljbu po pevačima – Uzmu stan pod kiriju i oblače se na recku

by admin

Dejan Petrović otkrio čega se sve nagledao na srpskoj estradnoj sceni

 Dejan Petrović o pevačima i pevačicama
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Dejan Petrović , najpoznatiji i najpopularniji trubač u Srbiji, otkrio je da je za dugi niz godina koliko je na javnoj sceni, video kakva je zapravo naša estrada. Dejan nije krio da se tokom godina razočarao u neke ljude, ali i dodao da ga ne interesuje da se kreće u estradnim krugovima.

“Razočaram se tako u neke ljude… Upoznaš neke mlade ljude, koji se tako pojave, lepo im krene sve, Bog im da jedan put, da rade i bore se i da uživaju u svom životu, a oni izaberu kontra put, da budu… Misle da je sve od danas do sutra, da se živi tako brzo. Masu njih sam upoznao koji su došli u prestonicu, danas su se pojavili na televiziji sutra su uzeli stan pod kiriju, oblače se na recku, voze auto na recku, žive na recku…“, rekao je Dejan u jednoj emisiji i nastavio:

“Svi žive na recku, ali bitno je da žive u Beogradu da je to neki nivo. Jednostavno, puno je lažnog sjaja. Ja uvek volim da kažem kada bi običan narod, to jest naša publika kad bi znala za neke ljude koje vole, gotive, kakvi su oni privatno, nikada u životu ne bi pustili njihovu pesmu, saslušali njega na televiziji… Ali to je to, to je šoubiznis. Ja volim da gledam u svoje dvorište, svoj život i svoju muziku, da se ne obazirem na te stvari. Imam mali krug ljudi sa estrade sa kojima se družim, za njih sam uvek tu i kao kolega i kao prijatelj i to je to”.

Dejan Petović
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Dejan je javna ličnost, ali za sebe kaže da nije u estradnom košu.

“Verovatno mi je u tome pomogao izbor da ostanem da živim u Užicu. U Beogradu si na izvol’te svima. Ovde nekako imam svoj mir, svoj život. Ovde mi dan traje kao u Beogradu sat vremena. Često sam u Beogradu zbog posla, ali gledam da svaki slobodan trenutak budem ovde. Volim Užice, volim zapadnu Srbiju, leti kada sam tu ja sam svaki dan u prirodi ili sa porodicom ili sam. Jednostavno ne interesuje me to. Imaš masu ljudi, jedno 80 posto koji traži i plaća da bude u tom nekom, ne znam kako bih nazvao… estradnim krugovima, televizijskim emisijama u kojima ja ne bih u životu gostovao. Imaš ljude koje zovu, imaš ljude koji plaćaju to, a mene taj život ne interesuje”, rekao je muzičar u emisiji “Metar moga sela”.

Dejan Petrović
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar