Početna » ZNAM DA ĆE JEDNOG DANA BITI NAJDIVNIJI TATA! Đokovićeva supruga progovorila o prinovi u porodici – Saška raznežila sve!

ZNAM DA ĆE JEDNOG DANA BITI NAJDIVNIJI TATA! Đokovićeva supruga progovorila o prinovi u porodici – Saška raznežila sve!

by admin

Saška Đoković podelila je na svom Isntagramu zajedničku fotografiju sa suprugom i opisom raznežila sve.

 Saška Veselinov o prinovi
Izvor: ATA / Antonio Ahel

Đorđe Đoković i Saška Veselinov pre nekoliko meseci zakleli su se na večnu ljubav pred Bogom i svojim najbližim članovima familije. Ceremoniji venčanja u Crkvi Svetog Marka prisustvovali su porodica, kumovi i prijatelji, dok se veliko svadbeno veselje nastavilo u Crnoj Gori i trajalo čak tri dana.

Oni sada uživaju u bračnoj idili i harmoničnom odnosu koji neguju od prvog dana svoje ljubavi. Ipak, sudeći po Saškinoj novoj objavi na Instagramu čini se da uskoro planiraju i potomstvo! Ona  je objavila fotografiju sa njihovim ljubimcem, psom, kome su proslavili rođendan, a onda je otkrila kako se Đoković divno ophodi prema ljubimcu.

“Sa tobom smo kroz ovih malo manje od godinu dana proživeli svašta. Đoleta si odmah skapirala, uvukla si mu se pod kožu i počela opasno da budeš bezobrazna i koristiš dobrotu. A meni si pomogla da ga upoznam kroz drugu prizmu, znam da će jednog dana biti najdivniji tata”, napisala je Saška ispod fotografije i raznežila sve.

Izvor: Instagram/saskaveselinov/screenshot

  Pogledajte kako je bilo na njihovom venčanju:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar