Početna » ZVEZDANOVOJ BIVŠOJ ŽENI PRETILI SMRĆU! Pre ulaska u Zadrugu Ana bila u policiji – “Mora javno da kaže da se RAZVODI”

ZVEZDANOVOJ BIVŠOJ ŽENI PRETILI SMRĆU! Pre ulaska u Zadrugu Ana bila u policiji – “Mora javno da kaže da se RAZVODI”

by admin

Ana Ćurčić je svojim ulaskom napravila haos u Zadruzi 6, a pre Zvezdanove “izdaje” doživela je još jednu neprijatnost.

 Ana Ćurčić dobijala pretnje smrću pre Zadruge
Izvor: TV Pink / screenshot

Ani su fanovi Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića, bivšeg para koji je između ostalog obeležio prošlu sezonu Zadruge, pretili smrću i vršili sajber nasilje nad njom, prenose mediji. “Prinuđena je da zaštiti porodicu. Uznemirena je i uplašena. Odmah je sve zabeležila i poslala policiji. Veruje da će se otkriti ko stoji iza svega toga”, ispričao je upućeni izvor, a ova saznanja potvrdio je i proslavljeni košarkaš Zoran Moka Slavnić.

Ucenili su je fanovi da će im ubiti decu i da mora javno da kaže da se razvodi. Ona je sve prijavila nadležnim organima, jer je bila u strahu. Ti fanovi, osim poklona u raznim vidovima, kao što je rekla Aleksandra u Zadruzi, davali su joj i novac. Na pitanje voditelja Zadruge koje su to količine novca koje su dobijali, Aleks je rekla nekoliko hiljada evra za neka njihova egzotična putovanja. Zaista je čudno da su Dejan i ona to prihvatili. To samo govori koliko je bolestan fanatizam”, ispričao je Moka povodom toga.

“Ovo što se dešava Ani nije redak slučaj. To je doživeo i voditelj Milan Milošević, pa se ispostavilo da je poruke pisalo dete od trinaest godina. Poznajući Zvezdanovu srčanost, mislim da ga ni tenk ne bi zaustavio da zna za ove pretnje, odmah bi napustio Zadrugu. Sve ovo nije prijatno za moju snajku, krivo mi je što mi nije odmah rekla da je posavetujem šta da uradi i koliko je moguće da je opustim, jer su to prazne pretnje. Mada, lako je to reći onome kome nisu pretili”, rekao je ranije Slavnić.

(MONDO/Informer)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar