Početna » OVO JE BITNA GODINA – PERIOD TRANSFORMACIJA I LEPIH PROMENA: Detaljna prognoza astrologa, 2 znaka imaju najviše sreće!

OVO JE BITNA GODINA – PERIOD TRANSFORMACIJA I LEPIH PROMENA: Detaljna prognoza astrologa, 2 znaka imaju najviše sreće!

by admin

Astrološkinja Lana Kurteš otkriva šta nas čeka u 2023. godini!

 lana kurteš
Izvor: Prva TV/Printscreen

Godišnji horoskop za 2023. godinu donosi brojne promene horoskopskim znacima. Ipak, ova godina biće dobra po mnogo čemu. Predstavlja period transformacija, što je potvrdila u “Jutru” na Prvoj i astrološkinja Lana Kurteš. Otkrila je ko će imati najviše sreće u karijeri i ljubavi, ali i na šta treba da obratimo pažnju.

“Ova godina je godina sedmice i godina Urana. To je godina velikih pozitivnih promena i transformacija. Sve nas očekuje jedan preokret, važno je da budemo svesni, hrabri i spremni da živimo svoju istinu. Dragi Ovnovi, ovo je vaša godina. Jupiter je ušao u znak Ovna i za sve vaše planove i vizije imate podršku planeta da ih ostvarite sa lakoćom. Treba da budu lideri i pioniri, treba da ih sledimo i da nam služe kao inspiracija. Svi treba da usvojimo njihovu asertivnost, da znamo ko smo da bi nam ova godina dala sve benefite koji dolaze”, rekla je Lana i dala detaljnu prognozu za ostale znake:

Bikovi su malo uzdrmani Uranom zadnjih par godina, ali od maja meseca mogu da se prepuste uživanju. Mogu da nam služe kao inspiracija za ljubav, zadovoljstvo i lepotu. Blizanci takođe imaju dobru godinu, mogu da sprovedu svoje planove i da šire putovanja, prijateljstva i sve ono što oni vole. Treba da ostanu odgovorni, da vode računa o mentalnom zdravlju i o starijim članovima porodice.

Rakovi možda imaju najmanje sreće ove godine. Imaće priliku da stabilizuju partnerski život, porodična pitanja i da se više bave ukućanima. Znak koji će najviše sreće imati po pitanju karijere je Lav. Lavovi će da zablistaju, a to njima nije problem. Ako će nešto pucati kod njih, to su brakovi i dugogodišnje veze. Što se tiče karijere, Lavovi izbijaju u prvi plan.

Device su malo skromnije podrške kao i Rakovi. Moraće da vode računa o svom zdravlju, partnerima, da preispitaju neke odnose, možda čak i bračne. Ovo je godina opreza za Device. Vage će imati dobru godinu, godinu ekspanzije. Mnoge Vage mogu da stupe u brak i da na neki način stave sebe u prvi plan. Ovo im je poslednja šansa da se premišljaju, treba da budu jasnije, direktnije, da znaju šta žele, inače mogu sve da izgube.

Škorpije će imati najviše sreće u ljubavi. To je znak koji će uživati u stabilizaciji odnosa, koji će svoj brak doživeti kao polje sreće i radosti. Mnoge slobodne Škorpije će ući u bračne vode i mogu da nam služe kao inspiracija kako skladno urediti emotivne odnose. Strelčevi će imati optimizam, igraće se, zabavljati, ali moraće da povedu računa o starijim članovima porodice. Malo balansa neće biti na odmet. Uspostavljanje balansa je inače poželjno u narednoj godini.

Jarčevi će biti dobri stratezi kakvi inače jesu, pratiće globalna dešavanja što se tiče finansija. Vodolije, ovo je vaša godina takođe, Pluton ulazi u vaš znak i moći ćete da se osetite moćno posle težeg tranzita Saturna. Vreme je za promene. Ribama nije na odmet da se pozabave strukturisanjem svojih ideala, snove i mašte i da ne ostanu letargične i uspavane”, ispričala je Lana Kurteš.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Slični članci

Ostavite komentar