Početna » PRVA NEDELJA U 2023. VEĆ DONOSI PROBLEME: Otkriveno čega svaki znak treba da se čuva, a evo ko će proći NAJGORE

PRVA NEDELJA U 2023. VEĆ DONOSI PROBLEME: Otkriveno čega svaki znak treba da se čuva, a evo ko će proći NAJGORE

by admin

Saznajte na koje vas probleme upozorava nedeljni horoskop od 2. do 8. januara 2023. godine.

 Nedeljni horoskop od 2 do 8 januara 2023
Izvor: Shutterstock/Pixel-Shot

Ušli smo u 2023. godinu, a saznajte šta kaže nedeljni horoskop i čega svaki znak Zodijaka treba da se čuva na početku nove godine.

Ovan

Vaša glavna planeta Mars je i dalje retrogradna, što znači da zdravlje može da se pogorša i opadne imunitet. Gledajte da praznični odmor ne bude takav da vam je od njega potreban – odmor!

Bik

Povedite računa o troškovima ove nedelje. Čuvajte se impulsivnih kupovina, savet astrologa je da posebno pripazite za Badnji dan. Napravite plan potrošnje.

Blizanci

Čuvajte se zavisti ove nedelje. Skloni ste da kod drugih vidite sve najlepše, pa čak i da ih ogovarate. Možete se zameriti nekome.

Rak

Ove sedmice je cilj da se potpuno oslobodite autoagresije, koja vas uništava, “proždire” vam energiju. Pohvalite sami sebe, čak i kad je reč o minimalnim uspesima.

Lav

U ovom periodu moguće je da ćete više ulaziti u svađe i konflikte. Sebični ste, fokusirani samo na to da se vaše želje i planovi ostvare.

Devica

Skonost ka perfekcionizmu vam posebno zadaje glavobolju. Ovu nedelju iskoristite da “potapšete sebe po leđima”. Pronađite inspiraciju u svojim uspesima i razmišljajte o budućnosti.

Vaga

Astrolozi najavljuju finasijski “napetu” nedelju. Makar ćete je tako doživeti. Savet je da se opustite, uživate sa prijateljima, uopšte nije tako kritično kao što vam se čini. Dobra energija će privući novac. 

Škorpija

Odnos sa voljenom osobom nije dobar na početku 2023. godine. Pokušajte da se ne “prepucavate”, već postavite jasna pitanja i zahtevajte iskrenost.

Strelac

Izaberite jednu stvar, jedan problem koji vas muči i poradite na njemu. Smislite bolju organizaciju, ne morate da “bijete na više frontova”, dovoljno je da se usredsredite na jedan problem koji možete da rešite.

Jarac

Ma koliko da vam se ništa ne radi, da biste se najradije samo izležavali, porodici je potrebna vaša pomoć. Neki problem čeka na vas da ponudite najbolje rešenje.

Vodolija

Uhvatite priliku da budete sami makar i na kratko. Potrebno vam je da se osamite kako biste pronašli najbolje rešenje za ljubavni problem koji je ove nedelje posebno naglašen.

Ribe

Smanjite očekivanja, već na početku 2023. osećate se razočarano. Doček vam nije doneo ono što ste priželjkivali i sada se loše osećate. “Lek” je da se preispitate i manje samosažaljevate.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Slični članci

Ostavite komentar