Početna » BRAK JE ZA ONE NESPOSOBNE KOJI ŽELE DA SE OSIGURAJU! Tijana Ajfon juri karijeru – “Nisam mogla psa da čuvam, a ne dete”

BRAK JE ZA ONE NESPOSOBNE KOJI ŽELE DA SE OSIGURAJU! Tijana Ajfon juri karijeru – “Nisam mogla psa da čuvam, a ne dete”

by admin

Tijana Ajfon progovorili je o planovima za 2023. godinu i otkrila da li planira da izgovori sudbonosno “da” i možda se ostvari u ulozi majke.

 Tijana Ajfon o braku i deci
Izvor: Instagram/ticamaksimovic

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, koja je žestoko spustila Aleksandru Subotić, sumirala je utiske iz 2022. godine, progovorila o mogućnosti da u narednoj stane na ludi kamen i otkrila koga je poljubila kad je sat otkucao ponoć 31. decembra. Starleta je otkrila i koji joj je najlepši, a koji najružniji trenutak iz 2022. godine.

“2022. cela radna i paradna. Iskreno nije postojao nijedan ružan trenutak koji mogu da izdvojim, više su za to bile zaslužne prošle godine. Ovu mi je obelezila ljubav i posao! Svega je bilo u izobilju”, rekla je Tijan i dodala da je u ponoć poljubila svoju najveću ljubav, a zatim otkrila i šta bi volela u Novog godini.

Kad bi mogao ključ od stana da donese Deda Mraz bilo bi super, eto to mi je želja za sledeću godinu, da se stambeno obezbedim”, rekla je ona. Tijana je otkrila i da li ima neki trenutak iz 2022. godine koji bi rado obrisala – “Sve što je trebalo da bude obrisano-obrisano je. Mislim na ljude, a što se tiče situacija i trenutaka sve je škola i nema šta da se briše, samo zli i loši ljudi”.

Na početku sada već prošle godine pričalo se da je Tijana navodno u drugom stanju, što nije bilo tačno, a ona je sada otkrila da li bi u Novog godini stala na ludi kamen i mozda se ostvarila u ulozi majke.

Nikad se neću udati, zauvek ću biti devojka svom dečku. Papir nije ljubav, papir je samo za one nesposobne koje žele da se osiguraju, a ja sam samostalna, meni treba ljubav, ne papir. Što se tiče deteta, ja nisam mogla psa da čuvam, a ne dete. Još sam mala za to, kad porastem onda ću. Ja jurim karijeru, a za dete ima vremena”, istakla je Tijana Ajfon.

(MONDO/Pink)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar