Početna » AKO ŽELITE DA VAM SVE IDE OD RUKE U 2023. URADITE OVO: Dragojlović otkrio – dobićete uspeh i pare, a LJUBAV nikad jača!

AKO ŽELITE DA VAM SVE IDE OD RUKE U 2023. URADITE OVO: Dragojlović otkrio – dobićete uspeh i pare, a LJUBAV nikad jača!

by admin

Počela je 2023. godina, a svi horoskopski znaci osetiće koliko je posebna, tvrdi astrolog i numerolog Stefan Dragojlović.

 stefan dragojlović
Izvor: Prva TV/Printscreen

Četiri horoskopska znaka osetiće finansijski boljitak kada je 2023. godina u pitanju, a astrolog i numerolog Stefan Dragojlović otkrio je u emisiji “150 minuta” na Prvoj šta možemo da očekujemo. Ako želimo da nam sve ide od ruke tokom cele godine, potrebno je da odvojimo svega nekoliko minuta i uradimo jednu stvar.

“Moram da napomenem da 2023. godina jeste godina koja će biti vrlo specifična, ali i lepa. Nema potrebe da se plašimo. Ovo je godina sreće, vere i duhovnosti. Pošto smo u prvoj sedmici, ne bih se previše bavio predviđanjima, jer svaki mesec i nedelja imaju svoj određeni broj, već bih je započeo velikim savetom, a to je da svaki čovek treba da dobije ličnu zaštitu tokom cele godine“, rekao je Dragojlović.

Koje životno polje želite da aktivirate, tu treba da ostavite papir sa svojim inicijalima i gardijanskim kodom.

“Na belom papiru crvenim flomasterom ili hemijskom olovkom napišite veliku osmicu ali vodoravno, ne uspravno. Ovo je godina sedmice. Prvi mesec u godini počinje anđelom čuvarom, tako da ćemo da minfestujemo sve kroz osmicu. U levi deo osmice napišite svoje inicijale, a u drugi deo osmice zapišite kod koji glasi 371. On cele godine manifestuje izobilje, sreću, napredak, uspeh, donosi ljubav u vaš život. Uzmite sedam dinara i stavite na taj papir i držite do 7. januara u dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili kancelariji, zavisi koji segment želite da aktivirate”, savetovao je astrolog i numerolog.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Slični članci

Ostavite komentar