Početna » “AJDE KUPI STVARI DA NE BUDE FRKE” – Šijan branio Goci Božinovskoj da peva, prebledela od STRAHA: “Skočio je na mene”

“AJDE KUPI STVARI DA NE BUDE FRKE” – Šijan branio Goci Božinovskoj da peva, prebledela od STRAHA: “Skočio je na mene”

by admin

Pevačica Goca Božinovska u jednom od svojih intervjua pričala je kako joj je pokojni suprug Zoran Šijan branio da peva za bakšiš.

 Šijan branio Goci Božinovskoj da peva
Izvor: TV Pink

Goca Božinovska neko je ko o svom privatnom životu otvoreno govori za medije. Pevačicina najpoznatija i najveća ljubav bio joj je Zoran Šijan za kojeg se udala i rodila mu dvoje dece, a pevačica je njihovu ljubav nazivala i “bolesnom”. Nikada nije krila da ga je ludo volela, a i dve decenije nakon njegove smrti rado ga se seća i o njemu priča.

Pevačica je tako otkrila da je na jednu svadbu krenula sa suprugom i da je sve bilo u redu do momenta kada joj je mladin deda ubacio bakšiš u dekolte. Da stvar bude još gora, u tom trenutku joj se i haljina spustila nadole. Zoran je toliko pobesneo kada je to video, da joj je momentalno naredio da napusti svadbu.

“Šijan je skočio i rekao mi: ‘Ajde, ajde, pokupi svoje stvari da ne bude frke‘. Nisam povezala zašto i pitala ga šta se događa. On mi je odgovorio: ‘Zbog ovoga što ti je stavio 100 maraka'”, pričala je pevačica i dodala da je bio toliko uporan pa je morala da ga posluša.

“Glupo mi je bilo da bežim sa svadbe, pa sam orkestru rekla da mi je jako loše i da idem malo do kola, a da oni pevaju umesto mene. Ali, Šijan to kada je čuo uzviknuo je: ‘Nemoj da lažeš ljude, ideš kući’“, otkrila je Goca.

Njoj je suprug nakon toga čak i zabranio da peva – “Što si pevala, pevala si. Sad uzmi telefon u ruke, nazovi Zlatu i nek ona obavesti tvoje menadžere da više ne radiš”, poručio joj je suprug, kako je ispričala.

Pogledajte kako su Gocu na jednoj proslavi okitili novcem od glave do pete:

Ovaku su Goca i Zoran Šijan izgledali zajedno:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar