Početna » MARAŠ SPREMAN DA KAŽNJAVA

MARAŠ SPREMAN DA KAŽNJAVA

by admin

Đorđe Maraš, muzičar i fitnes trener iz Beograda uradio je singl “Kazna” rešen da njime osvoji publiku širom regiona.

 MARAŠ SPREMAN DA KAŽNJAVA
Izvor: Promo

Ovaj mladić kojeg u prestonici mnogi znaju kao uspešnog trenera koji može da napravi čudo sa klijentima i preoblikuje njihovo telo za samo nekoliko meseci vežbanja, veruje da će sa novom pesmom biti jednako uspešan kao i u sportu.

Maraš nije anoniman u muzičkim vodama jer iza sebe već ima singl “Prazna tišina”, koji je bio kako on kaže – ulazak na scenu, na mala vrata. On se inače, od svoje desete godine bavi muzikom, a imao je i svoj tinejdz bend, tako da ga u Crnoj Gori znaju kao muzičara.

Cilj mu je da sa soul-trap numerom “Kazna” publika prepozna njegovu emociju i ljubav prema muzici koju gaji od malena.

Đorđe je potpuno spreman da čuje sud publike u Beogradu čiji je stanovnik od 2016., ali i u rodnoj Podgorici iako je svestan da je najteže oduševiti one koji te oduvek znaju.

– Moja nova pesma “Kazna” je spremna i verujem da će je zaljubljenici u ovaj pravac brzo zavoleti i uvrstiti u omiljeni repertoar. Uložio sam čitavog sebe u projekat i pesmu za koju sam napisao tekst, dok je aranžman uradio Igor Plemić, a on je i autor spota. Oni koji su prisustvovali u studiju dok je pesma rađena ili bili na snimanju spota, oduševljeni su produkcijom Dragana Ponjevića, ali i rezultatima čitavog tima jer smo mislili na sve i predano radili na svakom detalju. Nestrpljiv sam da šira publika da svoj sud, verujući da sam muzički stasao u ono što mi je oduvek bio cilj – kazao je Maraš.

Pevač izvajanog tela zbog sportskog života i treninga, zaljubljenik je i u kinematografiju, a kaže da je zadovoljan što nadimak deli sa Petrom Marašom popularnim glavnim junakom domaće serije “Južni vetar” kojeg igra fantastični Miloš Biković.

– Maraš je moje prezime, kojim su me van kuće i porodice oduvek oslovljavali češće nego imenom. Kad se pojavila serija “Južni vetar” nastala je pomama za Marašom, ali to na žalost nisam bio ja – smejući se priča Đorđe, i dodaje: – Biković je sjajan glumac i drago mi je da se njegov lik zove kao ja. Obojica smo u svom poslu strastveni i vrlo predani, a na kraju, obojica smo i umetnici, tako da – napred Maraš.

Slični članci

Ostavite komentar