Početna » VARAO JE SA 14 ŽENA, ZA ROĐENDAN MU SERVIRALA BRUTALNU OSVETU! Nakon Šakire, o još jednoj pevačici BRUJI SVET! (VIDEO)

VARAO JE SA 14 ŽENA, ZA ROĐENDAN MU SERVIRALA BRUTALNU OSVETU! Nakon Šakire, o još jednoj pevačici BRUJI SVET! (VIDEO)

by admin

Majli Sajrus objavila pesmu “Flowers” koju je posvetila bivšem suprugu, glumcu Lijamu Hemsvortu.

 Majli Sajrus
Izvor: YouTube

Pre samo nekoliko dana izbacila je numeru “Flowers” koju je posvetila svom bivšem suprugu, glumcu Lijamu Hemsvortu, a već je oborila sve rekorde i broji čak pet miliona pregleda. Na mrežama se digla prava bura komentara, a pored teksta u kojem je svašta poručila svom bivšem, spot je takođe privukao ogromnu pažnju.

Pevačica je ovu pesmu objavila 13. januara na glumčev 33. rođendan, dok se pojavila i informacija da je Majli snimila spot za pesmu u haljini od 50.000 dolara i u kući gde ju je Lijam varao sa više od 14 žena dok su bili u braku. Pevačica u svojoj novoj numeri govori o ljubavi prema sebi koju je otkrila nakon razvoda od slavnog glumca.

Reči pesme takođe i genralno podstiču na ljubav prema sebi, a korisnici društvenim mreža danima citiraju i snimaju se uz ove stihove:

“Mogu sebi da kupim cveće, mogu da pričam sa sobom satima, mogu da idem da igram sama, mogu da se držim za ruku. Mogu voleti sebe bolje nego što ti možeš“, deo je refrena nove pesme koja je jasna aluzija na propali brak sa Hemsvortom.

Majli Sajrus Flowers
Izvor: YouTube/Miley Cyrus

U pesmi, Majli se takođe priseća kada je njena i kuća njenog bivšeg muža izgorela u Malibuu 2018. godine kada su besneli šumski požari. Majli je jednom pohvalila Hemsvorta što je spasao njene mnoge kućne ljubimce. Pevačica je svojevremeno priznala da je upravo požar podstakao nju i glumca da se venčaju u decembru 2018. godine i da veruje da to nikada ne bi uradili da nisu prošli kroz traumatični događaj.

“Zajedno smo od svoje 16. godine. Kuća nam je izgorela. Bili smo vereni. Ne znam da li smo ikada zaista mislili da ćemo se zaista venčati, ali kada smo izgubili kuću u Malibuu… Na primer, kada slušate moj glas pre i posle požara, on je dosta drugačiji, tako da trauma zaista uticala na moj glas. Imala sam toliko toga i sve je nestalo, svaka pesma koju sam ikada napisala bila je u toj kući. Svaka moja fotografija koju su mi dali roditelji, svi moji scenariji, sve sam izgubila. I tako pokušavajući da to ponovo sastavim, umesto da kažem: ‘Oh, priroda je učinila nešto što nisam mogao da uradim za sebe, naterala me je da popustim, potrčao sam ka vatri. Nije nenormalno, mnoge životinje to rade i na kraju umiru, kao što je jelen koji pobegne u šumu. Privlači te ta vrućina, a ja sam intenzivna osoba i ne želim samo da sedim s tim. Samo sam se držala za ono što je ostalo od te kuće, a to smo bili on i ja. I zaista sam ga volela veoma, veoma, mnogo i još uvek ga volim, uvek ću ga voleti”, objasnila je Majli u emisiji Hauarda Sterna.

U intervjuu sa Sternom, osvrnula se i na život bez Liama.

“Ponekad vam neki ljudi nedostaju više od drugih, a ponekad stvari postanu lakše. Vreme nekako sve leči”, rekla je Majli. Objasnila je i šta je presudilo njihovom braku.

“Bilo je previše sukoba. Kada dođem kući, želim da imam na koga da se oslonim. Ne želim da se mešam u drame ili svađe”, istakla je ona.

Izvor: Profimedia

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar