Početna » EKSPLICITNA SCENA KOJA JE ŠOKIRALA SRBIJU: Čuveni spot devedesetih – pevač godinama krio da je sve bilo stvarno!

EKSPLICITNA SCENA KOJA JE ŠOKIRALA SRBIJU: Čuveni spot devedesetih – pevač godinama krio da je sve bilo stvarno!

by admin

Srđan iz Mobi Dika otkrio da je bio u vezama s pevačicama grupe

 Srđan Mobi Dik bio sa Anom Stanić i Aleksandrom Perović
Izvor: Youtube/screenshot/Goli Zivot TV HAPPY

Srđan Čolić, frontmen nekadašnje grupe Mobi dik, važio je za najpopularnijeg pevača devedesetih godina čije su numere bile na vrhu muzičke liste.

“Kralj kokaina”, “Brate prijatelju”, samo su neki od najvećih hitova benda koji je harao scenom uz vokale Ane Stanić. Na njeno mesto je kasnije došla Aleksandra Perović, a jedna pesma i spot privukli su ogromnu pažnju. Reč je o spotu “Ljubomoran”, a peva o ljubavi između Aleksandre i Srđana, koji se prepiru, mire, ljube, a sve upravo zbog ljubomore.

Na kraju spota vide se scene seksa, za koji su svi dugo vremena bili sigurni da se i desio. U isto vreme su kolale priče i da je frontmen bio u vezi sa Aleksandrom Perović, a Čolić je tek nedavno priznao da nije bio samo u vezi sa njom, već i sa Anom Stanić.

Bio sam u vezi sa Anom i sa Aleksandrom i ovo je prvi put da to javno kažem. Bili smo momak i devojka i to smo krili i pravili se blesavi. To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu, a danas obožavam svoju ženu, koja je majka moje divne dece. Bile su odlične u krevetu, zavisi s koje strane gledaš. Za manji krevet više mi je odgovarala Ana, a za veći Aleksandra. Poslednja stvar u životu koju bih želeo je da uvredim neku svoju bivšu devojku. S njima sam završio, ali tada nam je bilo vrlo lepo. Ponosan sam na njih, jer imaju porodice”, rekao je pevač ranije Kuriru.

Pogledajte kako danas izgleda Ana Stanić:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Kurir)

Slični članci

Ostavite komentar