Početna » “DAVLJENIK, LOŽI SE NA MENE” – Jovana žestoko uzvratila Kaliniću: Odavno je zaboravljen, neću da ga vraćam na scenu!

“DAVLJENIK, LOŽI SE NA MENE” – Jovana žestoko uzvratila Kaliniću: Odavno je zaboravljen, neću da ga vraćam na scenu!

by admin

Novi medijski rat izbio je između Jovane Jeremić i Milana Kalinića, a nakon glumčevog komentara usledio je voditeljkin brutalni komentar.

 Jovana Jeremić brutalno odgovorila Milanu Kaliniću
Izvor: MN Press/Pink TV/screenshot

“Ne ulazim u to šta je pričao o meni. Sa njim neću ulaziti u rat, jer ne želim da mu dižem cenu. Neću da ga vraćam na scenu, on je odavno zaboravljen. Uhvatio se mene i mog imena da bi sebi digaio rejting. Milan voli ekstravagantne i kontroverzne žene. Takvi se lože na mene.On bi želeo da kroti žene poput mene, koje su jake ostvarene i stabilne, ali to je nemoguće. On meni ne bi mogao da bude šef. Potonuo je, davljenik je, a ja sam žena koja je preplivala na osunčaniju obala života , kao u Andrićevoj pripovetci. Neću napadati Milana, jer ga poštujem kao glumca i jer bih napadom na njega bila ista kao on. Želela bih da ga se sećam sa radošću kako sam ga gledala na Pinku u najboljim emisijama i u najboljim predstavama. On je i sam priznao u gostovanju da svi njegovi stavovi padaju u vodu i indirektno me je podržao i dao svoje priznanje. Čim je 5 minuta pričao o meni, a i sam je rekao da svi njegovi stavovi padaju u vodu, jer sam ja najgledanija. Tako da ga ja neću napadati. Svako treba da gleda ono što mu prija. Nisam sujetna. Mora da se pomiri sa činjenicom da oni ne mogu da određuju narodu Srbije, šta je dobro šta ne”, rekla je Jovana Jeremić u izjavi za Kurir.

“Ima sada na jednoj televiziji jedna voditeljka koja je vrlo ekstravagantna i kontroverzna. Svi se čude i šokiraju kako je ona uopšte dobila emisiju i kako radi na televiziji. I u pravu su. Ja se isto slažem sa njima. Mi bismo bili svi u pravu kada bi ona radila na televiziji, ali da nju niko ne gleda i ne želi da dođe u goste. Onda bismo se zapitali: ‘Ko ovoj daje prostora? Šta je bre ovo?’. Ne, nego ona ima najgledaniju emisiju. Kod nje dolaze svi. Nije problem u njoj, nego je problem u nama, jer je gledamo i dolazimo kod nje u emisiju. Svi argumenti tu padaju u vodu. To smo mi, to nama treba”, rekao je Kalinić ranije u emisiji “Balkan info” i dodao:

“Ko sam ja da tu nešto zameram? Je li ona najgledanija? Je li to narod želi? Ko sam ja da onda kažem bilo šta, ćutaću i to je to. Nemojte onda ništa da se čudimo i imamo visoko mišljenje o sebi, kada je to to”.

Pogledajte kako Jovana vodi jutranji program obučena u karnevalsku garderobu:

 Ali i kako se skinula i legla na sto za masažu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar