Početna » SAŠA POPOVIĆ MI JE TRAŽIO MAKAZE I ISEKAO SVE SUKNJE! Suzana Mančić o torturi – Prebacivao mi je da sam se UGOJILA!

SAŠA POPOVIĆ MI JE TRAŽIO MAKAZE I ISEKAO SVE SUKNJE! Suzana Mančić o torturi – Prebacivao mi je da sam se UGOJILA!

by admin

Suzna Mančić bila je gošća emisije “Puls Srbije” na Kurir televiziji, gde je voditelju Ivanu Gajiću otkrila sve o torturi i traumama koje je trpela, a Sašu Popovića je posebno istakla.

 Suzana Mančić o traumama i Saši Popoviću
Izvor: YouTube/Grand Online/AmiG Show/screenshot

Suzana se prisetila svoje mladosti, te je rekla da je uvek nalazila mane za svoj izgled. Nedugo zatim, otkrila je kako su te traume nastale:

“Stalno sam sebi pronalazila mane, te veliki mi nos, te debela sam. I dan danas je ta tortura sa mršavljenjem neizdrživa. Uticaj Saše Popovića na to da i ne spominjem… On je meni i onoj sirotoj Dragani Katić, koja je prelepa, non stop prebacivao da smo se ugojile. Kada mi je napravio taj LP ‘Ne kuni me mati’, došao je kod mene kući da vidi šta sam pripremila od garderobe”, započela je priču Mančić, pa nastavila:

Tada me pitao da li imam makaze, ali velike. Ja mu dala makaze, a on mi isekao sve suknje. Ja sam mu rekla: ‘Pa ja nisam Lepa Brena’, a on je rekao ‘Ti ni ne možes da budeš Brena’. Tad sam krenula da nosim mini suknje. Iako sam bila vitka, mršava sa ženskim oblinama, nikada nisam htela da izgledam provokativno. Doduše, taj izlet u mini suknji nije prošao loše”.

01:17

“BILA SAM VITKA SA ŽENSKIM OBLINAMA, ALI NIKADA PROVOKATIVNA!” Suzana Mančić je ZBOG SAŠE POPOVIĆA počela da nosi mini suknje!
Izvor: Kurir televizija

Izvor: Kurir televizija

Suzana Mančić ima dve ćerke Teodoru i Nataliju, koje je dobila u braku sa Nebojšom Kunićem, a poznato je da su obe izuzetno lepe devojke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar