Početna » ĐANI OTKRIO SVE O RAZVODU I MAJBAHU! Strahuje da ga Slađa ne ostavi ako ne uradi OVO – “Imam malo vremena za ženu”

ĐANI OTKRIO SVE O RAZVODU I MAJBAHU! Strahuje da ga Slađa ne ostavi ako ne uradi OVO – “Imam malo vremena za ženu”

by admin

Radiša Trajković Đani je u novogodišnjem intervjuu otkrio detalje svog odnosa sa Slađom, prisetio se najtežih momenata i velikih borbi tokom 2022. godine, pa se osvrnuo i na lepe događaje i veselja u porodici.

 Đani o Slađi i željama za 2023 godinu
Izvor: Instagram/sladja_carpediem

Mediji su ih tokom godine često “razvodili”, a Đanije je sada otkrio kakv je njegov odnos sa suprugom – “Kao što i ptice na grani znaju, ja volim puno da se šalim, tako je i po ovom pitanju. Svako ko nas poznaje, zna i da je moj odnos da Slađom nikad jači. Volimo se, poštujemo, podržavamo jedno drugog u svemu. Ja jako puno radim, pa imam malo vremena za ženu i decu, a Slađa se nada da ću u 2023. godini mnogo manje raditi da zajedno možemo da uživamo sa unucima. Imamo stabilan i jak brak i ništa posle toliko godina ne može da nas poremeti”, rekao je Đani.

U javnosti su se često pojavljivali snimci s nastupa pevača, a Đanija su kitili novcem. On je sada otkrio da li planiraju da taj novac uložite u neki porodični biznis možda – “Bila je ovo dobra godina za nas! Svako ko puno radi, mora i da zaradi, pa valjda i kada se zaradi i troši se. Mi smo velika porodica, tako da imamo dosta izdataka, ne treba nam ništa, samo da smo svi zdravi. Red je da deca krenu da rade, a da Slađa i ja malo uživamo”.

Đani i Slađa su u 2022. godini oženili sina i krstili oba unuka, međutim uprkos brojnim lepim stvarima, bile su i one ne tako srećne – Slađa je imala operaciju tumora i ugradnju stenta – “Tako je… Bilo je i lepih i ružnih stvari. Mi ružno zaboravimo, lepo pamtimo… Slađa nam je jaka, borbena, okružena ljubavlju i pažnjom, tako da se ružno zaboravi. Kao što znate, ja puno radim, deca su uz nju, a Slađa je jaka žena i ne voli da joj se titra, prosto je takva… Sve što te ne ubije, to te ojača. Tu je i naša ćerka Sofija, koja je uvek uz majku, kao i sinovi, a moja ljubav je čini još jačom“, poručio je Đani koji je uvek bio uz Slađu.

Pričalo se i da je Đani suprugu iznenadio skupocenim kolima – “Te glasine da sam joj kupio ‘majbaha’ su gluposti. Slađa nije u tom fazonu, ona ima ‘smarta’ kojeg obožava i ne izlazi iz njega”, istakao je Đani i otkrio sa kakvim željama i zajedničkim ciljevima ulaze u 2023. godinu – “Samo da smo svi živi i zdravi i da u Novoj godini budem više sa svojom ženom, da manje radim, da me ne bi stvarno ostavila”.

(MONDO/Pink)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar