Početna » PAKLENO STARATELJSTVO, PA ŽESTOKA KONTROLA MUŽA – Teške optužbe na račun supruga poznate pevačice, odmah se oglasio!

PAKLENO STARATELJSTVO, PA ŽESTOKA KONTROLA MUŽA – Teške optužbe na račun supruga poznate pevačice, odmah se oglasio!

by admin

Supruga svetski popularne pevačice, Britni Spirs, optužili su da kontroliše život svoje žene, a maneken se odmah oglasio.

 britni spirs sem asgari
Izvor: Profimedia

Pop zvezda i svetski popularna pevačica Britni Spirs posle 14 godina konačno se oslobodila očevog starateljstva koji je imao apsolutnu kontrolu nad njom. Mediji su preneli i da bi Britni mogla da tuži oca, Džejmija s kojim je prekinula komunikaciju, jer ju je navodno tokom svih tih godina tajno snimao i prisluškivao, a pevačica je u javnost iznela pozadinu svega onoga kroz šta je prolazila prethodnih godina.

Nakon što se oslobodila paklenog starateljstva tokom kog joj je kako je tvrdila otac branio da zatrudni, Britni je ostala u drugom stanju, ali je nažalost izgubila bebu. Britni je odlučila i da izgovori sudbonosno “da” svom izabraniku, manekenu Semu Asgari na ceremoniji koju su organizovali u njenom domu u prisustvu mnogobrojnih svetski popularnih zvezdi, među kojima je bila i Madona.

Sada se njen suprug, Sem našao na meti teških optužbi da kontroliše svoju suprugu. Sema napadaju fanovi Spirsove, a on je rešio javno da se suoči sa njima i demantuje njihove navode. Maneken se odmah oglasio i odbacio ove tvrdnje navodeći da čak ne kontroliše ni šta će imati za večeru, prenosi “TMZ”.

Ipak, Asgari je istakao da razume zbog čega se pojavljuju ovakve tvrdnje i da je njena prošlost i to što je otac upravljao njome punih 14 godina se odražava i na njihov odnos – “Znate, u njenoj prošlosti se dešavalo mnogo stvari, tako da razumem odakle ove optužbe dolaze. Oni samo pokušavaju da je zaštite. Ako ništa drugo, dobri su obožavaoci”, rekao je Asgari.  

Britni je u više navrata šokirala svet kada je na društvenim mrežama objavila svoje gole fotografije.

Pogledajte kako je bilo na venčanju Britni i Sema, na kom je njen bivši suprug napravio skandal, a reagovala je i policija:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar