Početna » “DOBILA JE NOKAUT, ČISTO DA JOJ OBJASNIM”! Makljala se na ulici sa sestrom, a od koleginice popila batine pred kamerama!

“DOBILA JE NOKAUT, ČISTO DA JOJ OBJASNIM”! Makljala se na ulici sa sestrom, a od koleginice popila batine pred kamerama!

by admin

Indi Aradinović sukobila se sa Minom Kostić na bini Grandovog festivala.

 Tuča Mine Kostić i Indi Aradinović
Izvor: Ata Images/Kurir TV printscreen

Pevačice Indi i Edita Aradinović napravile su haos u domaćim medijima nakon što je objavljen snimak njihove tuče na ulici! Edita i Indi su ležale na patosu i udarale se, da bi potom tuča bila nastavljena “i na nogama”, kao i razbijanje telefona. Sukob je prekinula njihova majka, a starija Aradinovićeva se ubrzo oglasila i rekla “da je sa sestrom u odličnim odnosima”.

Ovaj slučaj je podsetio na jedan od pre 15 godina, kada se Indi Aradinović potukla sa koleginicom Minom Kostić. Njih dve su se čupale i tukle na Grandovom festivalu, a na društvenim mrežama se ovaj snimak i dalje komentariše.

Navodni razlog makljaže bio je bivši suprug Mine Kostić koji je u tom periodu bio u vezi sa Indi, o čemu je Kostićeva svojevremeno rekla: “To je bilo namešteno, ona je nasela na priču novinara. Neću da joj spominjem ime, neću da joj dajem na važnosti, svi znaju o kome se radi. Ja se zbog toga kajem i mnogo mi je žao što sam tada tako odreagovala, ali pošto sam tad bila u jednoj specifičnoj situaciji, prošla sam kao bos po trnju jer sam verovala svim tim ljudima. Verujete nekom i taj neko vam sve uzme na pravdi Boga. Priča da smo se posvađale zbog tog muškarca nema veze za životom, niti to mene interesuje. Ja kad stavim tačku na ljubav ili na prijateljstvo, kod mene više nema povratka”, rekla je Mina pre nekoliko godina i priznala da je tokom tuče “pao nokaut”.

“Savetovali su je da ona napravi neku priču, da me izazove, i ja sam tada tako odreagovala, bilo mi je jako teško i nisam znala kako drugačije. Bila je mnogo bezobrazna, nije htela da se povuče, vređala me je i, naravno, moja reakcija je bila takva kakva je bila jer je ona na mene nasrnula. Ja se toga stidim. Nisam se nikad posvađala ni sa kim, sve kolege me vole, cene i poštuju. Ni u osnovnoj ni u srednoj školi se nisam svađala ni sa kim, a kamoli potukla, ali ona je dobila jedan nokaut čisto da joj objasnim”.

Pogledajte kako je izgledala ta tuča:

Mina i Indi tuča
Izvor: YouTube/Nenad

 Ali, i kako je izgledala tuča Edite i Indi:

Indi i Edita tuča
Izvor: YouTube/Informer

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar