Početna » NEVIĐENO IZDANJE STANIJE DOBROJEVIĆ – U PIDŽAMI ŠETALA KUČE! Paparaco kadrovi starlete, prolaznici gledaju u nju! (FOTO)

NEVIĐENO IZDANJE STANIJE DOBROJEVIĆ – U PIDŽAMI ŠETALA KUČE! Paparaco kadrovi starlete, prolaznici gledaju u nju! (FOTO)

by admin

Stanija Dobrojević uhvaćena dok je u pidžami šetala svog psa.

 Screenshot 2022-10-09 205123.jpg
Izvor: Kurir TV printscreen

Stanija Dobrojević nedavno je završila uređvanje svog luksuznog penthausa u Rumi za koji je navodno dala 150.000 evra, a ubrzo nakon renoviranja su osvanule slike i snimci iz njenog novog doma.

Starleta uživa u svakom kutku koji je uredila po svom ukusu, a u nekoliko navrata je isticala koliko je srećna što je uspela sebi da obezbedi “krov nad glavom”. U stan se nakon raskida sa Markom Markovićem uselila sama, a ekipa emisije “Paparaco lov” uhvatila ju je dok je u pidžami šetala psa.

Stanija je izašla iz ulaza i oko zgrade prošetala sa svojim ljubimcem, dok nema ko nije obratio pažnju na nju. Ljubazno se obratila i radnicima Gradske čitstoće, koji su je osmehom pozdravili. Pogledajte neviđeno izdanje Stanije Dobrojević:

 I unutrašnjost njenog stana:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar