Početna » DVOSPRATNA KUĆA NA MORU I LAVOVI NA KAPIJI! Ovde je odrasla Anđela Đuričić, otkriveno i čime joj se BAVE roditelji!

DVOSPRATNA KUĆA NA MORU I LAVOVI NA KAPIJI! Ovde je odrasla Anđela Đuričić, otkriveno i čime joj se BAVE roditelji!

by admin

Ovako izgleda kuća u Herceg Novom u kojoj je odrasla učesnica Zadruge Anđela Đuričić.

 Anđela Đuričić kuća u Herceg Novom
Izvor: YouTube/Zadruga Official

Zvezdan je napustio vezu od 13 godina i posvetio se mladoj Crnogorki sa kojom svakodnevno ima intimne odnose pred kamerama. Anđelu zbog toga mnogi osuđuju, a priča se i da njeni roditelji ne smeju na ulicu od sramote. Sada se na mrežama pojavio i snimak kuće u Herceg Novom u kojoj je Anđela odrasla.

Kuća je veoma prostrana, dvospratna i moderna. Fasada kuće je boje nara, a udobno je smeštena na samoj obali Jadranskog mora. Celu kuću obavija masivna ograda od kamena, a poseban ukras su gipsani lavovi na ulazu.

Nekada je u prizemlju postojala prodavnica, koja je bila neko vreme izvor prihoda porodici, a danas se izdaje kao smeštaj turistima. Komšije tvrde da oni od toga vrlo fino žive. Pogledajte snimak:

Anđela Đuričić kuća u Herceg Novom
Izvor: YouTube/ VIP NEWS BALKAN

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar