Početna » SRPSKA GLUMICA JE BOMBA I U 60. GODINI! Skinula se u bikini i pokazala brutalnu liniju, Lidija Vukićević bolja nego ikad

SRPSKA GLUMICA JE BOMBA I U 60. GODINI! Skinula se u bikini i pokazala brutalnu liniju, Lidija Vukićević bolja nego ikad

by admin

Lidija Vukićević posetila jedan spa centar u Vojvodini, pa počastila pratioce fotkom u bikiniju.

 Lidija Vukićević u bikiniju
Izvor: Instagram/vukiceviclidija

Lidija Vukićević nedavno je zapalila mreže fotkama iz kreveta na kojem je pozirala u crvenom donjem vešu i raskoščanoj košulji, a sada je nastvila istim ritmom da čašćava svoje pratioce.

Pozirajući u bikiniju srpska glumica još jednom je dokazala da su za nju godine samo broj. Lidija je posetila jedan spa centar u Vojvodini, te se nameštala na ivici bazena, ponosno pokazujući svoje viko telo. Plavi bikini savršeno je pristjao njenom tenu i figuri, a komentarima ispod slike se nije nazirao kraj.

Lidija je dobila moštvo komplimenata, a nema sumnje da je uživala čitajući svaki. “Prezgodna”, “Kakva žena”, “Brutalno dobra”, “Izgledaš fenomenano”, “Blistaš”, samo su neki od njih.

Izvor: Instagram/lidijavukicevic/printscreen

 Pogledajte još Lidijinih ftki u bikiniju:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar