Početna » GOTOVO, ODLAZIM IZ EMISIJE! Pevačica govorila o ljubavi sa sportistima, pa PREKINULA voditelja – “Mnogo sam rekla”

GOTOVO, ODLAZIM IZ EMISIJE! Pevačica govorila o ljubavi sa sportistima, pa PREKINULA voditelja – “Mnogo sam rekla”

by admin

Andrijana Dabetić Anči gostovala je u jednoj emisiji gde je govorila o detaljima ljubavnih veza sa poznatim sportistima, a onda je prekinula voditelja usred rečenice.

 Andrijana Dabetić Anči prekinula voditelja Izvor: YouTube/ Grand Magazin Tv Grand /printscreen

Mnogi su je povezivali i sa drugim fudbalerima, što ona nikad nije potvrdila. Međutim, tokom gostovanja na Grand televiziji pevačica je progovorila o nekadašnjim vezama sa sportistima, ali se iznervirala na pitanje da li je sa jednim fudbalerom pričala o odnosu i karijeri sa prethodnim.

Ne, ne. To je isto kao da se neka medicinska sestra ili doktorica zabavljala sa dva muškarca iz bolnice, potpuno je bez veze. U mom slučaju nije bilo komentara i priča, neke su trajale duže, neke kraće i tu je kraj. Fudbaleri su vazda interesantni medijima i sve što se oko njih dešava, ima tu i raznozranih devojaka oko njih i oko onih koji imaju karijeru i onih koji je nemaju. Moj sin je fudbaler i ja sam spremna na raznorazne snajke. Dok god je moj sin srećan, ja nemam problem. Najbitnije je da devojka voli mog sina”, rekla je pevačica, a voditelj je nastavio da je propituje za fudbalere i zatražio da prokomentariše njenu nedavnu izjavu da sad čeka Zlatana Ibrahimovića.

“Čekam ga za pedeseti rođendan. Ja sam sad u zen fazi i sve što se desi nećete saznati. Sad me zanima samo muzika, a to javno, lajkovanje i muvanje preko Instagrama je za ove mlađe generacije”, odgovorila je. Tokom karijere duge tri decenije, tvrdi da ne žali ni zbog jednog svog medijskog koraka, priznanja i veze koju je imala. Kaže da sve prepisuje mladosti, ali da ni na pragu pedesete godine ne može da ćuti, te da uvek kaže svoje mišljenje, bez obzira da li se nekom dopalo ili ne.

Nekad sam brzopleto izgovarala stvari koje nije trebalo, možda je nekad trebalo da se ujedem za jezik, ali ako me pitaš nešto, ja ću da izgovorim, to je jače od mene. Ljudi ne vole da čuju istinu, ali ako daš sebi za pravo da me pitaš za mišljenje, ne možeš da se naljutiš ako ga kažem. Ako hoćeš samo da čuješ ono što ti želiš, ja to neću izgovoriti ako se sa tim ne slažem”, istakla je Anči, a voditelj Živojin Krstić je to video kao idealnu priliku.

“Ja ću iskoristim nešto što si meni rekla privatno, mislim da je interesantna tema”, počeo je voditelj, ali ga je pevačica kroz smeh prekinula – “Gotovo, odlazim iz emisije. Mnogo toga sam ti rekla!”.

MONDO

Slični članci

Ostavite komentar