Početna » IMAJU DVE ĆERKE I JOŠ SE NISU VENČALI! Kako su se upoznali Nikolija i Relja – Evo zašto nikada nije rekla reperu “DA”

IMAJU DVE ĆERKE I JOŠ SE NISU VENČALI! Kako su se upoznali Nikolija i Relja – Evo zašto nikada nije rekla reperu “DA”

by admin

Nikolija Jovanović i Relja Popović godinama žive u skladnoj zajednici sa svoje dve ćerkice, a malo je onih koji znaju kako je počela njihova ljubavna priča.

 Kako su se upoznali Nikolija i Relja Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Ljubavna veza pevačice Nikolije Jovanović i repera Relje Popovića intrigira mnoge, a prve varnice među njima sevnule su 2014. godine, nakon snimanja spota za pesmu “Alkohola litar”, koju je Nikolija snimila sa grupom “Elitni odredi” u čijem sastavu je bio tada Relja.

Ubrzo pošto su objavili javnosti da su zajedno, otkrili su da je Nikolija u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu. Tada su počeli sve ređe da se oglašavaju u medijima, a jednom prilikom je Nikolija ispričala čime ju je Relja osvojio – “On je taj koji je mene osvojio. Generalno, bitno mi je to nešto – ‘magija’“, priznala je pevačica, pa poručila da se ne folira kada ima nameru da osvoji muškarca, već se uvek trudi da bude svoja.

“Ja sam svoja. Jednostavno se to nešto desi. Nemam neke posebne tehnike. Drugarice imaju mod u koji se prebace. Postanu ženstvenije, prešaltaju se na drugi jezik”, dodala je Nikolija i poručila – “Neopohodno je za uspeh u braku da se malo kriješ od medija. Imam skladan brak, a to je javnosti i medijima dosadno i ja sam mnogo srećna zbog toga“.

Pevačica nije skrivala da je to što vole iste stvari zapravo bilo zaslužno za to što njihova ljubav uspeva – “Isti ideali, vizija, komunikacija, ljubav pre svega. Kad ima ljubavi, onda je sve lakše“.

Njihovu ljubav uvećale su dve ćerke, a iako žive u skladnoj zajednici, nikada nisu želeli da se venčaju. Nikolija je jednom priliko priznala da je zbog Elitnih odreda bila žrtva nasilja, ali i otkrila zašto nikada nije rekla sudbonosno “da” svom izabraniku – “Pa ne, zato što se nikad nisam ni udala. A jedan od razloga zašto se nisam udala je da se ne bih razvela“.

Reper je jedan od onih koji vrlo retko pričaju o privatnom životu. Sa 19 godina za dlaku je izbegao smrt, kada je baš na dan mature upucan u stomak, a sa samo dve godine je ostao bez oca. Ono što nije mogao da sakrije jeste da je njegova majka bila poznata balerina, Zoja Begoli.

Slični članci

Ostavite komentar