Početna » IMA NAJLUĐE UPADE NA TEZGE, A TEK KAKO JE UPOZNALA MUŽA! Ćanina ljubavna priča je filmska – “Molila sam Boga da NE DOĐE

IMA NAJLUĐE UPADE NA TEZGE, A TEK KAKO JE UPOZNALA MUŽA! Ćanina ljubavna priča je filmska – “Molila sam Boga da NE DOĐE

by admin

Pevačica Ćana je 23 godine u srećnom braku sa suprugom, a njihovu neverovatnu priču o poznanstvu niko još nije nadmašio!

 Ćana upoznala muža kao u filmskoj sceni
Izvor: Instagram/canamitrovic_official

Pevačica Stanojka Mitrović, čije je scensko ime Ćana, poznata je po najluđim upadima na tezge, ali isto tako je imala i “najluđi” prilaz svog supruga Relje, tada nepoznatog muškarca, s kojim je u srećnom braku već dvadeset i tri godine. Spojila ih je muzika, a priča o njihovom poznanstvu je kao prava filmska i tu scenu nikada neće zaboraviti. 

“To je bilo vreme bombardovanja i pozove mene jedan gazda da pevam, ja kažem: ‘Ma, čoveče, vidiš da je bombardovanje‘. Ja s majkom, bratanicom i snajom, jedina vozim, ali ne smem da se udaljavam od kuće. I kaže on: “Pa, hajde dođi, pobogu, ženo, pet podina je trajao rat u Bosni, a u Srbiji se normalno pevalo. Bila Stoja, bila Jana…‘. A moja drugarica je pravila svadbu u jednom lokalu kod Modriče baš te večeri i taman rekoh idem kod nje na svadbu da je iznenadim, jer me sigurno ne očekuje zbog celokupne situacije, a to mi je bila baš dobra prijateljica iz kafanskih dana”, počela je priču Ćana. 

“I krenemo moja bratanica i ja na tu svadbu, kad ono, ide neki auto, pa nas obiđe, pa stane, pa ablenduje… Ja se pitam koji su ovo ludaci, a mojoj bratanici bilo simpatično, imala je tada samo petnaest godina. U jednom momentu smo tražili neku cvećaru, a nas obiđu, pa stanu, pa pod ručnom, pa opet za nama. Ja stala da pitam neku gospođu za cvećaru, kad on izađe iz kola kaže: ‘Joj, gospođo, vi ste slobodni, ja ću da joj objasnim‘, ja sam se zaledila! Njih dvojica su izašli iz kola, visoki, krupni, i ja, kada hoću da sakrijem identitet, predstavim se kao Stanojka, jer su me svi znali kao Ćanu. Međutim, ja sam valjda od tog šoka rekla Ćana i moj suprug sadašnji tad meni kaže: ‘Čekaj, bre, je l’ to ona Ćana ‘Nadam ti se’?‘. Odmah sam bila nekako svađalački nastrojena i odbrusila sam mu! On meni objasni da su mislili da smo mi neke Mađarice koje beže od bombi i opravda se da su preterali. Kaže on meni da je video reklamu da ja to veče pevam… Mada, uopšte mi nije ostavio neki utisak, molila sam Boga da ne dođu na nastup, jer mi se ni on ni njegov drugar nisu dopali“, danas se sa osmehom seća pevačica u emisiji “Zvezde Granda – Specijal”.

Njen sadašnju suprug je uveče ušetao u lokal u kojem je pevala, što je pevačicu potpuno šokiralo, pa je pomno pratila s kim će se pozdraviti budući da je sve ljude u tom lokalu poznavala. “Vidim ja zdrave se oni sa gazdom i ja ga pitam odakle ih zna, međutim on ih je nahvalio. Meni je nekako delovalo da je sa one strane zakona, a zapravo nije, i tako je krenulo druženje i eto…“, završila je Ćana svoju neverovatnu ljubavnu priču, a ispostavilo se da je definitivno bila sudbinska. 

Neobično je poznanstvo sa suprugom, a još su neobičniji njeni upadi na slavlja:

01:35

Ćana upala na slavlje i napravila haos
Izvor: instagram/canamitrovic_official

Izvor: instagram/canamitrovic_official

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar