Početna » “NEVASPITANA, PSUJE I VIČE KAO DA JE NA POLJANI”: Komšije razvezale jezik o Teodori – tek se uselila, a već se bahati!

“NEVASPITANA, PSUJE I VIČE KAO DA JE NA POLJANI”: Komšije razvezale jezik o Teodori – tek se uselila, a već se bahati!

by admin

Teodora Džehverović živi sa prijateljicom u svom novom stanu, a komšije baš i nemaju lepo mišljenje o popularnoj pevačici.

 Komšije o ponašanju Teodore Džehverović
Izvor: Mondo / Stefan Stojanović

Nekoliko puta je bila u centru skandala zbog dešavanja na njenim nastupima, a o bivšem dečku i dalje kategorično odbija da daje bilo kakve izjave. Poznato je da je kupila stan u Beogradu i da se kod nje uselila prijateljica, blogerka Ilda Radončić, s kojom deli krov nad glavom već dva meseca, a komšije su otkrile kako se ponaša.

“Otkada se doselila viđamo je povremeno, ali se ne javi kada prođe. Tu živi sa Ildom Radončić. Vidim da su obe popularne kod dece, slikaju se s njima u kraju. Teodora nekada stane da im udovolji, nekada prođe kao da se ništa ne događa, potpuno ih ignoriše. Deluje bahato, ali je nisam upoznala lično da bih mogla da sudim“, ispričala je jedna pevačicina komšinica.

“Za Ildu kažu da je fina i mirna, studira medicinu. Ne znam kako su se našle tako različite”, rekla je Vera, a nekolicina tinejdžerki na obližnjem igralištu je oduševljena pevačicom: “Ona je nama top, super je uvek obučena i dobre su joj pesme. Nama drugarice često dolaze da ovde sedimo kako bismo je videle. Ildu smo zapratile tek kada je počela da se druži sa Teom. Slikale smo se nekoliko puta s njom. Jeste ponekad mrzovoljna, naročito ako nije sređena, pa ne želi da se slika, ali dobro. Mi joj to ne zameramo, njen karakter je takav, zlovoljan“.

“Moji roditelji me kritikuju što slušam njenu muziku, ali ja volim čitavu tu novu scenu. Nju više, jer mi je komšinica, ali vidim da je stariji nešto hejtuju“, rekla je druga tinejdžerka, a ovo je potvrdio i komšija koji je penzionisani doktor: “Znam ko je ona, ali ne znam kakvu muziku izvodi. Znam da je poznata i popularna. Džaba sve to, ona je nevaspitana. Sreo sam je nekoliko puta ovde u kafiću, bučna je, ponaša se kao da je sama. Psuje i viče kao da je na poljani. Danas je lako biti poznat, ali je teško biti vaspitan”.

I dok o Teodori komšiluk baš i nema pohvalne reči, za njenog bivšeg dečka kažu da je delovao kao pristojan momak, a za majku Gocu Džehverović da je dobra žena. “Privatno su prilično iste, samo što je Goca onako prostodušna i dobra žena, a Teodori je popularnost udarila u glavu. Karakterom su iste, kada se posvađaju sve pršti. Međutim, Gocu ćete mnogo češće videti nasmejanu, a ovu malu namrštenu“, izjavila je prodavačica.

04:26

Izjava Teodore Džehverović na MAC manifestaciji
Izvor: Kurir

Izvor: Kurir

(MONDO/Blic)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar