Početna » ČUVAJU JE TRI PRSTENA OBEZBEĐENJA, NIKO NE ZNA GDE ŽIVI POSLEDNJIH MESECI: Senidah strahuje za život – “Nije naivno”

ČUVAJU JE TRI PRSTENA OBEZBEĐENJA, NIKO NE ZNA GDE ŽIVI POSLEDNJIH MESECI: Senidah strahuje za život – “Nije naivno”

by admin

Senidah poslednjih meseci živi na tajnoj adresi, a zbog straha za ličnu bezbednost konstantno je čuva obezbeđenje.

 Senidah živi na tajnoj adresi
Izvor: Instagram/senida_h/screenshot

Pevačica Senida Hajdarpašić Senidah, kojoj je na nastupu bačen i suzavac prošle godine, i dalje je u problemu zbog sukoba s bivšim saradnikom Admirom Arnautovićem Šmrkom, koji je hteo da joj se osveti zbog toga što je napustila njegov tim. Zbog svega toga se sklonila na tajnu lokaciju iz bezbednosnih razloga, piše Kurir.

“Senidah zna da se zamerila čoveku koji je jako opasan. Strahuje za svoj život i zato je promenila mesto boravka. Vodi računa gde se kreće, a njenu adresu poslednjih meseci niko ne zna. To su ozbiljne stvari i situacija nije nimalo naivna. Život je u pitanju, a ona strahuje da bi mogla kobno da završi, jer se zamerila Šmrku, koji je strah i trepet u Bosni i Hercegovini”, navodi izvor. 

Zbog novonastale situacije, pevačica je morala da angažuje obezbeđenje koje je svuda prati. To je i očigledno prilikom njenih retkih pojavljivanja u javnosti, kao što je to bilo na festivalu u Vrnjačkoj Banji pre godinu i po dana, kada nije izlazila iz hotelske sobe, a dok je pevala pored bine su stajali njeni telohranitelji. Međutim, ti momci su samo deo zaštite koju je ona angažovala.

Senidah je bila prinuđena da unajmi čak tri prstena obezbeđenja. Prvi prsten čine telohranitelji koji pre nje dolaze na lice mesta i osmatraju da li ima opasnosti po nju, pa ako je sve bezbedno, tek onda dolazi ona. Drugi prsten su momci koji su nevidljivi i njihov zadatak je da uskoče i zaštite je ukoliko se desi nešto nepredviđeno, a treći prsten je policija. Da su Kurirova saznanja bila tačna, pokazuje izveštaj MUP Kantona Sarajevo, u kojem piše da je uhapšeni Šmrk, između ostalog, nameravao i da Senidu rani, prebije ili da joj baci kiselinu u lice.

03:18

Senidah grudi stavila u lobanje! Izdominirala binom na EXITU i podigla temperaturu
Izvor: Kurir televizija

Izvor: Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar