Početna » ZARAĐUJEM VIŠE OD 15.000 EVRA MESEČNO! Opario se od rijalitija – Kristijan Golubović šokirao priznanjem u emisiji

ZARAĐUJEM VIŠE OD 15.000 EVRA MESEČNO! Opario se od rijalitija – Kristijan Golubović šokirao priznanjem u emisiji

by admin

Kristijan Golubović je nekoliko puta bio u rijalitiju, uglavnom je bio diskvalifikovan, a nakon toga je postao i voditelj i tiktoker.

 Koliko Kristijan Golubović zarađuje mesečno
Izvor: YouTube/RTV Pink Official

Kristijan Golubović je učestvovao u nekoliko sezona rijalitija, pa čak i u aktuelnoj Zadruzi 6 iz koje je diskvalifikovan zbog fizičkog nasilja, nakon čega se zaposlio na televiziji kao voditelj. U međuvremenu mu je “skočila cena”, postao je popularan na društvenim mrežama, naročito na TikToku, a otkrio je i koliko mesečno zarađuje.

Zajedno sa ostalim gostima, Kristijan Golubović je govorio na temu koliko im je rijaliti promenio život, a poznato je da se zbog ovog formata i razveo, ali i upoznao novu ljubav i dobio još jednog sina

Evo ja da kažem, ja ispod 15.000 evra mesečno ne zarađujem. Ja prvi put u životu ne prilazim ponudama na drugačiji način bez onoga – ‘preko trnja do zvezda'”, izjavio je Kristijan u emisiji “Magazin In”, a o njegovoj zaradi pričala je i Kristina Spalević.

“Trenutno malo manje od Kristijana bez bakšiša i harmonike, to je samo za dolazak”, dodao je Bora Santana, a svojom zaradom zadovoljan je i Filip Đukić: “S obzirom na to da sam radio u menjačnici za 250 evra mesečno, naravno da smatram da sam uspeo. Sam sam bio kriv, nisam imao cilj u životu i rijaliti me je otvorio”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar