Početna » MONOGAMIJA JE KAD SE OPUSTI, PA GLEDA DRUGE: Voditeljka u šoku zbog srpskih starleta – nisu znale odgovor na pitanje!

MONOGAMIJA JE KAD SE OPUSTI, PA GLEDA DRUGE: Voditeljka u šoku zbog srpskih starleta – nisu znale odgovor na pitanje!

by admin

Voditeljka Sanja Marinković ugostila “glavne zvezde” Zadruge

 Učesnice Zadruge ne znaju šta je monogamija Izvor: YouTube/ RTV Pink Official

U šestoj sezoni Zadruge smo imali najveći broj učesnika koji je pobegao iz rijalitija, ali i devojaka koje je Filip Car uspeo da zavede za kratko vreme. Sada je, većinu njih, voditeljka Sanja Marinković ugostila u svojoj emisiji i rešila da sa njima popriča na temu muško-ženskih odnosa.

U studiju su bile Aleksandra Nikolić, Milica Veselinović, Maja Marinković, majka Miljane Kulić koja je ove sezone sa tri momka u Beloj kući Marija Kulić, i Anđela Veselinović koja je zavela oženjenog Zvezdana Slavnića.

Dok se Marija Kulić žalila da je “se*s u kući postao gori nego ikada pre”, Sanja je tražila od gošći da odgovore na pitanje koje se verovatno ticalo ponašanja Filipa Cara i njegovog odnosa sa sve tri starlete, umesto da bude u vezi samo sa jednom. Pitanje je glasilo šta je monogamija.

To je kada ima više žena“, rekla je Aleksandra, dok su se Anđela i Milica nadovezale i rekle: “Kada se opusti u vezi sa jednom ženom pa krene na više strana”. “Aha, to znači monogamija?”, rekla je voditeljka. Pogledajte:

Magazin In

Izvor: YouTube/RTV Pink Official

Izvor: MONDO

Slični članci

Ostavite komentar