Početna » “SAM VRH SVETSKOG ŠOU BIZNISA ME POZVAO NA DODELU GREMI NAGRADA”: Didi Džej već traži haljinu – Idem na crveni tepih

“SAM VRH SVETSKOG ŠOU BIZNISA ME POZVAO NA DODELU GREMI NAGRADA”: Didi Džej već traži haljinu – Idem na crveni tepih

by admin

Pevačica Didi Džej otkriva da je dobila poziv da prisustvuje dodeli Gremi nagrada

 Dijana Janković ide na dodelu Gremi nagrada
Izvor: Instagram/didijofficial

Dijana Rokvić, poznatija kao pevačica Didi Džej, dobila je poziv da prisustvuje prestižnom događaju Gremi na kojem se dodeljuju nagrade za najbolja muzička ostvarenja u Americi. Ova manifestacija se održava 5. februara u Los Anđelesu, a Didi se priprema za put.

“Tačno je da sam dobila poziv da se pojavim na crvenom tepihu Gremi nagrada i jako sam uzbuđena zbog toga. Drago mi je da je vrh svetskog šou biznisa primetio moj rad i da su mi uputili poziv za tako prestižan događaj. Trenutno sa svojim timom biram haljinu koja će biti idealna za tu priliku. Planiram sve da zasenim. Ovo je ostvarenje mojih snova”, rekla je Didi za Kurir.

Dijana je nedavno otkrila da će u Americi snimiti duet sa svetskom zvezdom:

“Uskoro idem u Ameriku, a ovo će biti moja godina. Već sam u pregovorima s nekoliko pevača za duete na svom novom albumu, a snimiću i s jednom velikom svetskom zvezdom, mojom omiljenom pevačicom”, otkrila je Didi, ali nije želela da kaže o kojoj se zvezdi radi, dok je o aplikaciji iznela neke detalje: “To je svojevrsna rijaliti aplikacija koju će obožavati ceo svet. Moji fanovi na Instagramu me zovu modnom divom, pa sam odlučila da kroz video snimke podelim šta oblačim, kako se hranim, ceo moj život”.

Slični članci

Ostavite komentar