Početna » “NAPLATILA SAM SVOJE TELO, KUPUJEM KUĆU”: Milica Dabović o skidanju za Onlifens – Zaradila sam na brzinu!

“NAPLATILA SAM SVOJE TELO, KUPUJEM KUĆU”: Milica Dabović o skidanju za Onlifens – Zaradila sam na brzinu!

by admin

Milica Dabović o motivima da se slika i snima za sajt za odrasle i tome koliko joj se sve to isplatilo

 Milica Dabović kupuje kuću od zarade na Onlifensu
Izvor: Instagram/screenshot/stefanovamama13

Milica Dabović je u protekloj godini napravila pometnju u javnosti kada je rešila da otvori nalog na sajtu za odrasle. Milica je rešila da svoje golišave slike naplaćuje 15 evra mesečno, i za kratko vreme pridobila veliki broj pratilaca, odnosno pretplatnika.

Sada je otkrila da joj je ovaj vid zarade bio isplativ, iako ne lak. “Smešno je kada kažu novi biznis, to je jedna igrica koja može da se igra iz dana u dan, a i ne mora. Tako sam ja nazvala to. Onlifens je nešto što mi je donelo novac na brzinu i nešto što će ostvariti moje snove koje sam imala i koje imam. Planiram ove godine da kupim kuću“, rekla je Milica i dodala da “nije sve sjajno i bajno kako ljudi misle”, i dodaje da će videti dokle će se baviti ovim poduhvatom.

Milica je prokomentarisala i “Božićnu čestitku” koju je objavila na Instagramu, na kojoj se uvija u crvenoj haljini dubokog dekoltea, zbog čega je dobila pregršt negativnih komentara. “Čestitala sam Božić na način na koji se osećam moćno i se*sepilno, zdravo, ženstveno, voljeno… Nisam pokazala ništa što bi druge uvredilo, svako gleda to svojim očima”, rekla je Milica Dabović za Blic.

Pogledajte kako je čestitala Božić…

00:07

BRUKA DOVIJEKA! Milica Dabović sa dekolteom do pupka čestitala Božić
Izvor: Instagram/stefanovamama13

Izvor: Instagram/stefanovamama13

 Ali, i kako izgleda jedno njeno snimanje za Onlifens:

00:08

milica dabović u donjem vešu
Izvor: Instagram/stefanovamama13

Izvor: Instagram/stefanovamama13

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar