Početna » NAJIMUĆNIJI PENZIONER U SRBIJI! Jahta, stanovi, LUKS vila, kola… Nema šta nema, na ovo Saša Popović troši milione!

NAJIMUĆNIJI PENZIONER U SRBIJI! Jahta, stanovi, LUKS vila, kola… Nema šta nema, na ovo Saša Popović troši milione!

by admin

Saša Popović iza sebe ima uspešnu karijeru i važi za jednog od najmoćnijih i najbogatijih ljudi u svetu šoubiznisa.

 Šta poseduje Saša Popović
Izvor: ATA Images/Antonio Ahel/Shutterstock

Nekadašnji direktor Granda, Saša Popović koji se može pohvali time da je otvorio put mnogim mladim pevačima kroz takmičenje “Zvezde Granda”, kada je odlučio da proda “Grand” produkciju, koju je osnovao sa kumom i koleginicom Lepom Brenom, nije se libio da troši svoje milione, koje je zaradio što od toga, što od drugih poslova.

Popović poseduje jahtu koja je usidrena na Hrvatskom primorju, kao i luksuznu nekretninu u Opatiji koja vredi skoro pola miliona evra. Takođe, njegov vozni park obiluje skupocenim četvorotočkašima, koji se kreću i do 180.000 evra, koliko košta njegov BMW I8.

“Uopšte ne žalim novac na takve stvari, volim da imam skupe i dobre automobile. A jahtu znam da vozim i iz tog razloga sam je i pazario”, rekao je Popović svojevremeno. Kako se navodi, voli da skuplja i ručne satove, a samo za jedan je navodno iskeširao 50.000 evra.

Ovo je Sašina luks vila s bazenom u Opatiji: 

Njegov dom na Bežanijskoj kosi važi za jedan od najskupljih u Beogradu, a u njemu živi sa suprugom Suzanom i uredili su ga baš po svojoj meri. Pevač je počeo da ulaže i u nekretnine, pa je tako sa svojim partnerima počeo izgradnju kompleksa stanova na Bežanijskoj kosi, koje će mu prodavati Viki Miljković, a samo za jedna dan prodali su 50 stanova!

Kada je je reč o njegovim mesečnim prihodima, Popović osim plate dobija i penziju. On je od 1. novembra 2019. godine u penziji, ali i dalje radi kao honorarac, i to verovatno najplaćeniji u Srbiji, s obzirom na to da i dalje prihoduje zahvaljujući svom angažmanu u takmičenju “Zvezde Granda”. Pričajući o svojoj supruzi Suzani Jovanović, kojoj je finansirao album za koji je kako se pisalo iskeširao 100.000 evra, Popović je poručio:

“Ja sam od penzije sve ovo uspeo da insfinansiram. Moram da pozdravim glavnog sponzora, pozdravljam Sašu Popovića, samog sebe”, rekao je Saša na promociji Suzaninog albuma i dodao: “Moja penzija je 700 evra. 140 penzija sam uložio u sve ovo“, rekao je Popović, što znači da je album koštao skoro 11.500.000 dinara, odnosno 98.000 evra.

Saša, kao ni njegova supruga Suzana, ne vole da se hvale svojim bogatstvom. Pevačica je jednom prilikom ispričala da joj se zbog priča oko toga desilo da ih opljačkaju, zbog čega još uvek ima traume.

Zavirite u Sašinu vilu na Bežaniji:

Priče o našem bogatstvu su nam oduvek pravile problem. Zbog cifara koje su se provlačile kroz javnost opljačkani smo pre nekoliko godina, a ja još uvek vučem traume zbog tog događaja. Nikada nismo isticali luksuz ili voleli da se hvalimo. Vodimo sasvim normalan život, a sve što smo napravili napravili smo svojim radom i trudom. Opasno je pričati o bogatstvu i milionima onda kada imate decu”, ispričala je Suzana svojevremeno.

Estradni mag, koji je proslavio mnoge domaće zvezde, nedavno je morao da ide na operaciju od koje su uspešno oporavio, a jednom prilikom je otkrio i kako je zbog Dafine Milanović izgubio milione maraka. Nakon bankrota završio je u iznajmljenoj garsonjeri od 17 kvadrata.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar