Početna » NISAM BILA ISPUNJENA, OBRATILA SAM SE PSIHOLOGU! Anđelka Prpić o svojim BORBAMA – Tražila sam uzrok zašto se ne smejem!

NISAM BILA ISPUNJENA, OBRATILA SAM SE PSIHOLOGU! Anđelka Prpić o svojim BORBAMA – Tražila sam uzrok zašto se ne smejem!

by admin

Glumica Anđelka Prpić uskoro će roditi drugo dete, a nedavno je priznala da joj psiholog mnogo pomaže da živi po svojim pravilima.

 GetOriginalImageById.jpg
Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

O vezi Anđelke Prpić i nekadašnjeg najboljeg prijatelja njenog bivšeg supruga ne prestaje da se priča, a njih dvoje su se nedavno prvi put pojavili zajedno u javnosti na promociji brenda Marije Kilibarde kada je glumica ponosno pokazala i svoj trudnički stomak. Glumica je oduvek u javnost vrlo pažljivo iznosila detalje svog privatnog života, a nedavno je priznala da joj psiholog mnogo pomaže.

“Idem redovno kod psihologa. Prvi put sam se obratila psihologu pre jedno pet-šest godina, znači sa tridesetk godina. Pomoglo mi je, stvarno idem redovno. U početku sam išla mestimično, dok nisam zapravo upoznala nekoga ko mi je legao”, ispričala je tad Anđelka, a na pitanje da li su ljubavni problemi ili neka kriza bili motiv za prvi odlazak kod psihoterapeuta rekla je:

Ja sam bila nekako… Ne nesrećna, nego nisam bila ispunjena i onda sam tražila uzrok zašto se ja ne smejem ili nemam želju da se nekome javim na telefon, ne konkterno nekome, nego nikome. Onda sam shvatila da je sa mnom sve u redu da mi ne fali ništa, samo ne želim da pričam. Nekada je i naš posao takav, ima dosta ljudi, mnogo ljudi prođe i onda nam trebe negde da se malo dopunimo i mi”.

Kako su mediji ranije pisali Anđelki se nova ljubav desila navodno u martu prošle godine, a čini se glumica od tada ne presrtaje da sija, baš kako je i bilo na nedavnom događaju gde su je svi obasipali pažnjom, dok je novi izabranik ljubio pred svima.

(MONDO/Blic)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar