Početna » NISAM OSETIO BOL, SLUČAJNO SAM TO OTKRIO! Peja o operaciji i svom zdravstvenom stanju – Jedan kanal mi je ZAPUŠEN!

NISAM OSETIO BOL, SLUČAJNO SAM TO OTKRIO! Peja o operaciji i svom zdravstvenom stanju – Jedan kanal mi je ZAPUŠEN!

by admin

Voditelj Zoraj Pejić Peja oglasio se nakon što je objavljeno da mora da ide na hitnu operaciju.

 Zoran Pejić Peja ne ide na operaciju
Izvor: YouTube/Grand Magazin Tv Grand

U domaćim medijima odjeknula je vest da voditeljZoran Pejić Peja mora da ide na hitnu operaciju zbog problema sa srcem, kao i da će oporavak trajati dva meseca. Kako se pisalo, njegov prijatelj je izjavio da Peju sutra čeka operacija srca i biće mu ugrađen bajpas, a sada se oglasio i voditelj.

Bivši muž Zlate Petrović, s kojim ima sina Jovana i jedan od najpopularnijih i najtraženijih voditelj na svim vrstama slavlja širom Evrope, otkrio je da ne ide sutra na operaciju, ali da ima problem koji mora da reši.

“Dobro sam, ne idem sutra na operaciju. Srce mi je odlično, zahvaljujući Emiliji Nestorović, kardiologu koji brine o meni. Ali, imam problem sa krvnim sudovima i trebalo bi da uradim jedan bajpas, što znači da mi je jedan od tih kanala zapušen, krvni sud bi trebalo da se promeni. A to će uraditi gospodin Svetozar Putnik, tako da imam odabranu ekipu i sve je spremno, ali se za sada još ne zna dan kada će biti, nije sutra, malo su poranili”, rekao je Peja i dodao:

Nikakav bol nisam osetio, sasvim slučajno sam to otkrio. Otišao sam na kontrolu i tako sam utvrdio da je srce dobro, pluća dobra, ali da je taj krvni sud malo više zapušen, ali je to nasledno, malo neuredan život. Ali sam u najboljim rukama i ne sekiram se”.

Pogledajte kako izgleda Zlatin i Pejin sin, koji se ne eksponira u javnosti i živi skromno, iako je dete poznatih roditelja:

(MONDO/Blic)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar