Početna » POSLE RASKIDA S FUDBALEROM POKAZALA NOVOG DEČKA! Ćerka Harisa Džinovića ponovo zaljubljena – objavila VRELE FOTKE s njim

POSLE RASKIDA S FUDBALEROM POKAZALA NOVOG DEČKA! Ćerka Harisa Džinovića ponovo zaljubljena – objavila VRELE FOTKE s njim

by admin

Đina Džinović je letos raskinula s fudbalerom Andrejem Đurićem, a sada je ponovo u vezi i otkrila je kako izgleda njen novi dečko.

 Ćerka Harisa Džinovića pokazala novog dečka
Izvor: Instagram/djinadzinovic

Đina je na storiju na Instagramu objavila crno-belu fotografiju na kojoj je dečko drži oko struka i ljubi, ali lice mu još uvek nije otkrila. Usledile su i druge ljubavne fotografije, a na poslednjoj i selfi iz kupatila uz koji je Đina napisala: “Jutarnja rutina“. 

Iako nije pokazala lice dečka, jasno je da je zaljubljena i da uživa u novoj vezi, a povodom raskida sa fudbalerom napisala je sledeće: “Andrej je najbolja duša koju ja poznajem i toliko ga poštujem, cenim i volim da ne mogu da počnem da opišem koliko divljenja imam prema njemu. On je u svakom smislu jedini čovek za mene. Trenutno nije momenat za nas. Ovo ne znači da se mi nećemo jednog dana, bilo za četiri pet meseci ili dve godine, vratiti jedno drugome”.

Pogledajte Đininog novog dečka, ali i fotografije sa bivšim:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar