Početna » SAMO BIH POKUPILA STVARI I OTIŠLA: Katarina Grujić jednu stvar Gobelji NIKAD ne bi oprostila – Ne bi ga bilo posle toga!

SAMO BIH POKUPILA STVARI I OTIŠLA: Katarina Grujić jednu stvar Gobelji NIKAD ne bi oprostila – Ne bi ga bilo posle toga!

by admin

Kaća Grujić je priznala da prevaru nikome ne oprašta, pa tako ni Marku Gobeljiću, te da bi se u toj situaciji znao njen sledeći korak.

 Katarina Grujić nikad ne bi oprostila Gobelji prevaru
Izvor: YouTube/Ami G Show

“Šta bi radije, uhvatila muža u prevari sa svojom najboljom drugaricom ili s njegovim najboljim drugom?”, glasilo je pitanje za Katarinu Grujić, a ona je na to kao iz topa dala opširan odgovor: “Ne može. Ne bi me pogodilo ni jedno ni drugo, ne bi ih bilo posle toga i ja ne bih patila i to je to. Ako dođe do prevare, samo bih pokupila stvari i otišla. Ja nikome u životu ne bih prešla preko prevare, ne bih ni mami ni tati. Takva sam osoba. Ako ja nekome dam sebe 300 posto, očekujem da mi taj neko vrati, a Marko meni i te kako vraća. Mene izgovori ne zanimaju. Čula sam razlog – muškarci varaju da bi više voleli svoje žene… Kod mene to ne prolazi“.

Izvor: YouTube/Ami G Show

Katarina i Marko imali su više nego uspešnu godinu iza sebe i imaće po čemu da je pamte. Građansko venčanje obavili su u tajnosti 2021. godine, kada je pevačica bila trudna, dok su crkveno venčanje i gala slavlje organizovali u junu 2022. Pre nekoliko meseci preselili su se u novi dom u Novom Beogradu, gde su kupili luksuznu nekretninu. A ovako su nedavno proslavili prvi rođendan male Katje:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar