Početna » SAŠA POPOVIĆ JE PROSLAVIO, A VIŠE SE NE ČUJU: Tanja Savić o bivšem direktoru – “Čovek je sad u penziji”

SAŠA POPOVIĆ JE PROSLAVIO, A VIŠE SE NE ČUJU: Tanja Savić o bivšem direktoru – “Čovek je sad u penziji”

by admin

Tanja Savić se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda pre skoro dve decenije. Otkrila u kakvom je odnosu sa Sašom Popovićem

 tanja-savic
Izvor: Instagram/tanja_savic_private

Pevačica Tanja Savić (37) otkrila je da li je i dalje u kontaktu sa Sašom Popovićem (68), u čijem takmičenju se proslavila pre skoro dve decenije. “Nažalost, izgubili smo kontakt. Svako je otišao svojim putem. On čovek ima svoje obaveze i u penziji je“, rekla je Tanja i dodala da i dalje prati njegov rad.

Kad god u intervjuu spomene moje ime, ja sam jako ponosna, jer vidim da sam njegova muza iz Zvezda Granda i drago mi je zbog toga. Uvek me stavi na to prvo mesto. On je jedan od ljudi koji je stvorio moje ime”. Tanja je otkrila da li misli da je napravila grešku odlaskom u Australiju sa mužem Dušanom, kako je Saša istakao jednom prilikom.

“Pa, nisam tu ja napravila grešku. Jednostavno život me je tamo poslao da živim, da se rode moja dva anđela. To je sve imalo svoj značaj u tom trenutku. Mislim da to nije štetilo mojoj karijeri, sad je sve došlo na svoje. Mora biti mesta za porodicu”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, 24sedam)

Slični članci

Ostavite komentar