Početna » SPUSTILA FARMERKE, OBUKLA BODI, A BRUS NEMA: Njoj Fotošop ne treba, jer je NAJBOLJA RIBA na estradi – opet raspametila!

SPUSTILA FARMERKE, OBUKLA BODI, A BRUS NEMA: Njoj Fotošop ne treba, jer je NAJBOLJA RIBA na estradi – opet raspametila!

by admin

Ivana Stamenković Sindi je pre nekoliko meseci napunila 43 godine i i dalje je u samom vrhu liste najzgodnijih žena, a i san mnogih muškaraca.

 Ivana Stamenković Sindi brutalna bez Fotošopa Izvor: Instagram/sindi_models

Nekadašnja članica grupe “Models”, Ivana Stamenković Sindi, koja je i tada važila za najzgodniju iz grupe, i sa 43 godine nema konkurenciju. Svakom novom fotografijom koju objavi izaziva divljenje i pokreće lavinu komentara, a muškarcima i dalje “padaju vilice”.

Da je u samom vrhu liste najzgodnijih cica na estradi, čak i ako je pevanje stavila u drugi plan, govore i silni komplimenti koje dobija, a ne mora ni da se trudi oko oblačenja, jer bi joj i džak dobro stajao. Za to je zaslužan dugogodišnji trud i rad, jer redovno posećuje teretanu, pa s ponosom i pokazuje brutalno telo.

Sindi se ovog puta slikala u bodiju s visokim prorezima i farmerkama koje je spustila do kukova, a brushalter nije imala, pa su joj se ocrtavale grudi. Zanimljivo je da nije koristila ni Fotošop ni druge filtere za ulepšavanje, a i zašto bi kada joj nisu potrebni…

MONDO

Slični članci

Ostavite komentar