Početna » NE OSUĐUJEM JE ŠTO JE S NAJBOLJIM PRIJATELJEM! Jovana Jeremić podržala Anđelku Prpić – “Mnogo mi je drago što je srećna”

NE OSUĐUJEM JE ŠTO JE S NAJBOLJIM PRIJATELJEM! Jovana Jeremić podržala Anđelku Prpić – “Mnogo mi je drago što je srećna”

by admin

Voditeljka Jovana Jeremić pružila je podršku glumici Anđelki Prpić koja se našla u žiži interesovanja nakon vesti o navodnoj trudnoći.

 Jovana Jeremić podržala Anđelku Prpić Izvor: ATA Images/Antonio Ahel/Pink Tv/screenshot

Glumicu je javno podržala udovica Olivera Ivanovića, Milena, a sada se oglasila i voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić. Ona je prokomentarisala vest o trudnoći Anđelke Prpić, dala svoj sud i stala na njenu stranu:

Ja je podržavam, ona je moja Škorpija, mnogo mi je drago što je srećna, zaslužila je, uopšte je ne osuđujem što je s najboljim prijateljem. Ima stara rečenica: ‘Država se čuva od neprijatelja, a žena od prijatelja’. A imaju i moji jovanizmi, koji će se naći u knjizi – ‘Muškarac će muškarcu oprostiti sve, osim da ima bolju ženu od njega’ i imaš još jedan jovanizam: ‘Kakav je muškarac kao karakter, vidiš po tome kakva ga žena voli, a koliki je idiot, vidiš po tome kakva ga je žena ostavila'”, izjavila je Jovana Jeremić koja se pohvalila ključevima novog stana.

Kako se šuška Anđelkin bivši muž trebalo je da bude kum njenom novom izabraniku na venčanju s devojkom sa kojom je bio u ljubavi 11 godina, ali do toga nije došlo. Pogledajte kako izgleda njen novi dečko!

(MONDO/Republika)

Slični članci

Ostavite komentar