Početna » MARINA JOJ NAPISALA HITOVE, ONA SE POVUKLA SA SCENE! Udala se za fudbalera i promenila profesuje – sećate li se Dajane?!

MARINA JOJ NAPISALA HITOVE, ONA SE POVUKLA SA SCENE! Udala se za fudbalera i promenila profesuje – sećate li se Dajane?!

by admin

Dajana Penezić doživela je veliku popularnost, a onda je iznenada odlučila da promeni profesiju i u potpunosti napusti javni svet.

 Dajana Penezić kako sada izgleda
Izvor: YouTube/lepotarim/screenshot

Prvi studijski album, sa kojeg su se izdvojile pesme “Levo, levo”, “Sledeći” i “Motor” objavila je pre tačno trinaest godina, a svi je najbolje pamte po hitu “Andrenalin”. Talentovana za pevanje, lepa, kulturna, bez ijednog skandala na estradi, Dajana je mogla da napravi veliku muzičku karijeru, da je tako htela.

Ona je izabrala da joj druga ljubav, lečenje ljudi, postane životni put. Završila je Medicinski fakultet u Beogradu 2014. godine i zaposlila se kao doktor u jednoj državnoj bolnici gde i danas radi. U avgustu 2019. godine, Dajana je rekla sudbonosno “da” svom partneru fudbaleru Darku Gojkoviću, a 2020. godine postali su roditelji sina Alekseja.

Pogledajte kako je Dajana izgledala nekad:

A evo je sada:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar