Početna » STALNO SE HVALI DIPLOMOM I ZNANJEM, A EVO KAKAV JE STUDENT STVARNO BILA: Otkriveno koji je PROSEK imala Jovana Jeremić!

STALNO SE HVALI DIPLOMOM I ZNANJEM, A EVO KAKAV JE STUDENT STVARNO BILA: Otkriveno koji je PROSEK imala Jovana Jeremić!

by admin

Jovana Jeremić ne propušta priliku da se pohvali diplomom Pravnog fakulteta i time da je bila najbolji student, a otkrila je i detalje.

 Jovana Jeremić kakav je student bila
Izvor: Pink/Screeenshot

Voditeljka Jovana Jeremić, koja je ovih dana na meti kritika i osuda javnosti zbog izjave u jutarnjem programu televizije Pink u kojem je iznela svoj stav o ljudima sa Kosova, često se hvali diplomom državnog fakulteta i ističe da je bila student generacije. Svojevremeno je pokazala svoje diplome sa osnovnih i master studija na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Jovana Jeremić je završila osnovne studije u roku, a na Pravnom fakultetu postigla je veliki uspeh. Ovaj stepen studija je završila s prosekom 9.34, a master studije je 2014. godine završila s prosekom 9.25.

Koliko uspomena bude ove diplome, koliko je suza, bubuljica i znojenja bilo“, izjavila je voditeljka za Blic, dok je pokazivala svoju diplomu osnovnih studija.

Jednom prilikom šokirala je sve izjavom: “Osećam se kao lik iz ‘Don Kihota’, onaj koji se bori protiv vetrenjača“, a opširnija je bila i za diplome i kvaziintelektualce, kako ona kaže: “Volim da nerviram kvaziintelektualce, jer oni imaju diplome sa privatnih fakulteta i sramota ih je da to kažu. Ja sam prva koja maše diplomom državnog fakulteta i mahaću do smrti, mahali bi i oni kada bi imali sa čim. U tome je problem, ne maše se s privatnim fakultetom, nego samo sa državnim“. Poručila je i da je za nju obrazovanje važan kriterijum po kojem procenjuje ljude, te da na osnovu njihovog odnosa prema obrazovanju zaključuje kakvi su u poslu i prema ženama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar