Početna » “TREBA DA SE UVEDE OBAVEZNI VOJNI ROK”! Miloš Biković otkrio razloge – Da mi stigne poziv, ja bih ga prihvatio!

“TREBA DA SE UVEDE OBAVEZNI VOJNI ROK”! Miloš Biković otkrio razloge – Da mi stigne poziv, ja bih ga prihvatio!

by admin

Glumac Miloš Biković smatra da je dobro da se ponovo uvede obavezni vojni rok

 Miloš Biković o obaveznom vojnom roku
Izvor: YouTube/RTS TV lica, kao sav normalan svet – Zvanični kanal/screenshot

Mislim da je dobro da se ponovo uvede obavezno služenje vojnog roka. Naročito danas, kada su ljudi previše usmereni na ekran. Služenje vojske je dobro radi socijalizacije, discipline, stvaranja osećaja obaveza i dužnosti. To su pozitivne strane toga. Kada bih dobio poziv za vojsku, prihvatio bih ukoliko bi bilo obavezno“.

Na pitanje da li bi ukoliko do toga dođe, takva odluka imala i negativnih strana, Biković u intervjuu za “Informer” kaže:
“Nisam ekspert i ne znam da li bi bilo nekih negativnih strana zbog uvođenja vojnog roka. Na primer, možda bi to bilo preveliko opterećenje za ekonomiju naše zemlje. Ovo je samo moje laičko mišljenje. Ja sam glumac i moje mišljenje ne može da bude relevantno, već isključivo lično”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slični članci

Ostavite komentar